reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zęby mleczne-kiedy wypadają

no wlasnie a jak waszym dziecia zabki wypadaly to czy mowily ze je bola bo moj wlansie starszy synek mowi ze go pobolewa zabek a dodam ze zabki ma zdrowe ale jeszzce naarzie sie nic nie rusza zagladaalm tez do buzki nic tam nie widzialam wiec mysle ze u nas tez sie zacznie na dobre gubienie zabkow

reklama
Olek zęby odziedziczył po mnie :sorry2:a i teściowa słodyczami doprawiła:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.Owsiki też swoje zrobiły,bo lewą dolną piątkę wyzgrzytał i miał tylko korzeń trochę widoczny(korony zęba nie było:no:) i ta 6 co wyszła to korzeń wypchnęła do przodu i trochę jeszcze w dziąśle siedzi a częściowo na dziąśle leży.Chyba zrozumiale napisałam:confused:,co?

Olek zęby odziedziczył po mnie :sorry2:a i teściowa słodyczami doprawiła:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.Owsiki też swoje zrobiły,bo lewą dolną piątkę wyzgrzytał i miał tylko korzeń trochę widoczny(korony zęba nie było:no:) i ta 6 co wyszła to korzeń wypchnęła do przodu i trochę jeszcze w dziąśle siedzi a częściowo na dziąśle leży.Chyba zrozumiale napisałam:confused:,co?

Ja też chciałam się coś dowiedzieć, ale z tego owsikowego zgrzytania nie można wiele wywnioskować :no:

O:szok: widzę że znowu na mnie nagonka i dziewczyny postanowiły z zamknięcia wyjść:baffled::sorry2:.Warto spytać się koleżanek mających dzieci z zębami stałymi:tak:.

W ogóle o co Ci chodzi? Nagonka? Zamknięcie? Czy Ty wiesz o czym Ty piszesz? Ja chcę o mleczakach wypadających wiedzieć, a nie o Twoich domniemaniach :baffled: Bo te mnie guzik obchodzą :sorry2:

reklama
Do góry