reklama
N
Natuś_ka
Gość
No to chlup i smacznego który u Ciebie tydzień? Ja zaczynam jutro 10 i powiem szczerze ale po cichutku żeby nie zapeszac ze mdłości mi powoli odpuszczająSok pomarańczowy. Zobacz załącznik 892792
porcelana
Fanka BB :)
Mi leci dopiero połowa 6. Może dlatego dopiero teraz mnie dopadły...No to chlup i smacznego który u Ciebie tydzień? Ja zaczynam jutro 10 i powiem szczerze ale po cichutku żeby nie zapeszac ze mdłości mi powoli odpuszczają
N
Natuś_ka
Gość
Pewnie to jest powód, trzeba sie teraz uzbroić w cierpliwość i przebolecMi leci dopiero połowa 6. Może dlatego dopiero teraz mnie dopadły...
porcelana
porcelana
Sorry, dziewczyny. Chwilowo nie mam czasu na aktualizowanie tego wątku. Jak najszybciej musimy się przeprowadzić. Na blat do kuchni będziemy czekać do 14 września, i do tego czasu już wszystko musi być na tip top żeby tylko na koniec został ten blat.
Mnie totalnie pochlonily teraz formalności, odbiory, protokoły itp.
Nie oznacza to, że poleglam też w dziedzinie żywienia- o nie, nie! 1,3 kg w dół. Jednak dania się często powtarzają, bo nie mam czasu po prostu na kombinowanie. Myślę jednak, że pod koniec września jak już będę w swojej wymarzonej kuchni, to zacznę coś pichcic konkretniej [emoji6]
Mnie totalnie pochlonily teraz formalności, odbiory, protokoły itp.
Nie oznacza to, że poleglam też w dziedzinie żywienia- o nie, nie! 1,3 kg w dół. Jednak dania się często powtarzają, bo nie mam czasu po prostu na kombinowanie. Myślę jednak, że pod koniec września jak już będę w swojej wymarzonej kuchni, to zacznę coś pichcic konkretniej [emoji6]
reklama
N
Natuś_ka
Gość
Gratuluje spadku
Podziel się: