reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowo i dietetycznie dla Fasolek!

reklama
Chciałabym żeby to był spadek, tak za free... Eh, Marzenie [emoji39]

@Natuś_ka Hahaha, dopiero teraz zajarzyłam [emoji23] Tobie chodziło o spadek wagi, a ja myślałam, że mi gratulujesz domu, który w spadku dostałam. Brawo dla mnie!!! [emoji85]
Hahah no to się dogadalysmy:p w sumie po przeczytaniu pierwszego zdania to i tak bym pomyślała ze zrozumiałas, bo ten spadek tez za free nie był tylko pełen wyrzeczeń i samozaparcia:)
A domu również gratuluje, fajnie mieć cos swojego:)

Czyżby nikt nie miał pomysłów na dania albo wszyscy czekamy na ten nowy blat w kuchni @porcelany :p
Ja dziś w miarę zdrowo, piers z kurczaka w panierce z zmielonych płatków owsianych i ryż z warzywami:)
Dawajcie dziewczyny pomysły to może ktoś będzie mógł sie zainspirować w te dni "co ja mam dziś ugotowac"

Załączniki

• 1536322036328363638257.jpg
    1536322036328363638257.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 72
Ja czekam aż mąż pojedzie[emoji6][emoji6]
A potem to zobaczymy jak się uda ogarnąć gotowanie i dzieciaki. Ale biorąc pod uwagę że mogę mieć cukrzycę ciążowa więc i tak pewnie czeka mnie jakaś dieta...

Ja czekam aż mąż pojedzie[emoji6][emoji6]
A potem to zobaczymy jak się uda ogarnąć gotowanie i dzieciaki. Ale biorąc pod uwagę że mogę mieć cukrzycę ciążowa więc i tak pewnie czeka mnie jakaś dieta...
A czemu możesz mieć? Miałaś w poprzedniej ciąży czy teraz Ci glukoza na czczo wyszła za wysoka?

Poprzednia ciąża, pod koniec mi wyszła. Na razie cukry mam oki Ale kto wie jak to się rozwinie. Muszę tą glukoza z obciążeniem zrobić bllleeee
Aaa to ja też miałam i też mnie czeka za trzy tygodnie obciążenie ale lekarz mówił że rzadko kiedy wychodzi tak wcześnie cukrzyca więc tego się trzymam. Bo to że wyjdzie później to już jest prawie pewnik

reklama
Do góry