reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
A ja się zaczynałam zastanawiać,czy nam nie za szybko te ząbki idą...Mamy 13-tkę :-)

edit:Z ciekawości zajrzałam i druga trójka na wierzchu,czyli 14-ście ząbków jest :)
no więc Mateuszek na pierwszym miejscu jest:))) ja też nie wiem czy bym się martwiła... może nic mu nie będzie.. myjcie regularnie... no w koncu już to ponad roczne dziecko...

Bardzo Wam dziękuję za troskę, jesteście niezastąpione :*

Majka chyba jednak ma rozwolnienie przez zęby. Nadal niewiele je ale baardzo dużo pije. Wymiotów nie odnotowano, dziś w żłobie nie była ale jutro idzie (niestety nie mamy opcji aby została w domu). Dostaje zapobiegawczo kleiki, marchwianki i inne teściowe wynalazki ;P Ogólnie jest lepiej niż wczoraj bo wczoraj zupełnie nie miała humoru a dziś jest całkiem spoko :)
Powiem Wam, że kamień spadł mi z serca bo już miałam wizję szpitalnego łóżka i kroplówki...

Alis: no i bardzo dobrze, ze sie nie pogorszylo.. bidulka tylko sie nameczy.... pewnie jakies trojki idą czy zauważyłaś co innego na dziasełkach?? u nas Agata robi po 4 kupy dziennie.. strasznie kwasem smierdzace.. ale nie ulewa, nie wymiotuje.. też malutko ostatnio je.... ale za to zaczela mocniej sie slinic.. w kupie sie sluz pojawil (nie za czesto) no i wydaje mi sie ze ida jakies czwórki...

Byłam dziś z Nadią u kontroli i jest poprawa,jednak biodacyna pomogła,choróbsko zmierza ku końcowi :-) Szczepienie znów odwleczone w czasie,pediatra niezadowolony,w końcu stwierdził,że w razie jakiegokolwiek szczepienia, wczesniej ma mieć robiony proteinogram.

Byłam dziś z Nadią u kontroli i jest poprawa,jednak biodacyna pomogła,choróbsko zmierza ku końcowi :-) Szczepienie znów odwleczone w czasie,pediatra niezadowolony,w końcu stwierdził,że w razie jakiegokolwiek szczepienia, wczesniej ma mieć robiony proteinogram.
ale w sensie ze szczepienia odwleczone czy co??

pic na wode, artykul sponsorowany. warto sie zaopatrzyc w jakikolwiek probiotyk, niekoniecznie ten. w ogole warto na co dzien dawac dziecku probiotyki.

w sumie to mam juz mleko z probotykami Mellin ale nie wiem ile tam tego tak naprawde jest...i ile ginie jak wsypie do zbyt cieplej wody..takich esperymentow nie robilam:-))))

reklama
no to jesli mateusz pije mleko z probiotykami to powinno wystarczyc na co dzien pod warunkiem wlasnie ze nie robisz go na zbyt cieplej wodzie. jadac na wakacje warto zawsze miec ze soba dodatkowe probiotyki na wypadek jakichs sensacji zoladkowych.

Do góry