reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
posiadaczki materacykow gryczano-kokosowych: pamietacie ze jak dziecko zaczyna stawac w lozeczku to zmieniamy strone materaca z kokosowej na gryczana do gory?

posiadaczki materacykow gryczano-kokosowych: pamietacie ze jak dziecko zaczyna stawac w lozeczku to zmieniamy strone materaca z kokosowej na gryczana do gory?

No i co ma spać na tej gryce? Mój sporadycznie stoi w łóżeczku, raczej ma rejon grasowania poza łóżeczkiem - tam tylko sypia a ta gryka strasznie niewygodna. Raz się zdarzyło, że teściowie ułożyli Jaśkowi materac z tej gryczanej strony - masakra - jak to pomacałam, to jakby ktoś na grochu kazał spać :(

lena na tym spi i nie narzeka ;) w zalozeniu producentow gryka ma stymulowac podeszwy stop u dzieci ktore stoja w lozeczku.

Właśnie jak można spać na tej gryce?

edit: do stawania rozumiem ale do spania...niee...na szczęście ja nie mam tego problemu :p

nataliak - pierwsze słyszę, ja zostaje przy twardszej stronie. Zresztą Dorian i tak nie dotyka stopami materaca :)
poza tym dziecko więcej śpi w łóżeczku a to dla kręgosłupa raczej nie jest dobre

Czy ktoś się tu jeszcze martwi o rozwój ruchowy malucha? Kubuś zaczął się wreszcie czołgać do przodu, dotąd się ślizgał do tyłu tylko sirotek jeden:sorry: Czyli mamy postep! Jak wreszcie upiorę dywan i położę to i raczkować się pewnie też nauczy, panele mamy za zimne żeby go bez rajstop kłaść.

reklama
Do góry