reklama
N
nataliak
Gość
posiadaczki materacykow gryczano-kokosowych: pamietacie ze jak dziecko zaczyna stawac w lozeczku to zmieniamy strone materaca z kokosowej na gryczana do gory?
czyli nie bedziemy go prowadzac bo wtedy na palcach jak w łozeczku sam chodzi to na całych
....w żłobku panie radziły, żeby dzieci chodziły bokiem, tzn. wzdłuż kanapy, podobno mniejsza szansa na płaskostopie...
lenkaa*
Fanka BB :)
posiadaczki materacykow gryczano-kokosowych: pamietacie ze jak dziecko zaczyna stawac w lozeczku to zmieniamy strone materaca z kokosowej na gryczana do gory?
No i co ma spać na tej gryce? Mój sporadycznie stoi w łóżeczku, raczej ma rejon grasowania poza łóżeczkiem - tam tylko sypia a ta gryka strasznie niewygodna. Raz się zdarzyło, że teściowie ułożyli Jaśkowi materac z tej gryczanej strony - masakra - jak to pomacałam, to jakby ktoś na grochu kazał spać
N
nataliak
Gość
lena na tym spi i nie narzeka w zalozeniu producentow gryka ma stymulowac podeszwy stop u dzieci ktore stoja w lozeczku.
N
nataliak
Gość
ja tylko pisze jakie sa zalecenia producentow a Wy sobie robcie co chcecie
Czy ktoś się tu jeszcze martwi o rozwój ruchowy malucha? Kubuś zaczął się wreszcie czołgać do przodu, dotąd się ślizgał do tyłu tylko sirotek jeden Czyli mamy postep! Jak wreszcie upiorę dywan i położę to i raczkować się pewnie też nauczy, panele mamy za zimne żeby go bez rajstop kłaść.
reklama
Nikita pewnie, że piszemy :-)
gratulacje dla Kubusia :-)
mój tak sobie właśnie chodzi
gratulacje dla Kubusia :-)
....w żłobku panie radziły, żeby dzieci chodziły bokiem, tzn. wzdłuż kanapy, podobno mniejsza szansa na płaskostopie...
mój tak sobie właśnie chodzi