tysia123
Fanka BB :)
a u nas jeszcze wysypka po 3dniowce sie utrzymuje, ciekawe jak dlugo beda te kropeczki?
mamy 2 kolejne zeby, na raz sie przebily gorne jedynki, ale mialysmy z nimi przeboje aa Hania z bezzebnej w ciagu mca (1 lutego pojawil sie I-wszy zabek) stala sie posiadaczka kompletu jedynek ))
gratuluje ząbków
To na pewno trzydniowka? U nas wysypka pojawiła się jednego dnia, a drugiego na wieczor juz jej nie było.
czesc
tylko mnie zaraz niekrytykowac!!!!
Marcel zaczal kaszlec w piatek ,wczoraj mial stan podgoraczkowy a dzis temp 38 wiec tak na wszelki wypadek pojechalam na IP i mowie lekarzowi jak to przebiegalo i ze jest alergikiem a ten konowal ze jego alergia nie obchodzi i mam mu o tym nie mowic zbadal go i mowi ze ma zmiany na plucach (nie robil przeswietlenia) i kieruje go na oddzial . I moze powiecie ze glupia ze mnie baba ale sie nie zgodzilam bo nie mam z kim starszych zostawic i mowie mu ze nie moge a on na to ze ok i trzeba tube do inhalacji kupic to ja do niego ze mam inhalator tlokowy a do tego berodual, ventolin mukosolwan i pulmikort do inahalacji a ten wrzeszczy na mnie dlaczego ja mu nie powiedzialam ze maly ma problemy z plucami normalnie szlag mnie trafial
a dlaczego mamy cie krytykowac? Lekarz debil i tyle ;/ Zdrówka zyczymy.
Co do odciagania glutow, uzywania soli morskiej itp to mysle ze wszystko jest dla ludzi ale trzeba uzywać z głową. Nam pediatra mówiła żeby uzywac ile chcemy, bo małej czasem ciezko było oddychac przez suche powietrze. Ale logiczne dla mnie wydaje się, że jeli będe psikac jej za duzo do noska, to pozniej niejako uzalezni sie od soli i nie bedzie w stanie jej nosek sam się nawilżać. Takze uzywamy, ale z glową. Raz dziennie, czasem co drugi dzien.