reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

na salmonelle i inne ,jakie wyjda.Tak powiedziala lekarka.I ze w szpitalu tez trzeba tyle czekac jak posiew.Juz sama nie wiem.Jeszcze sie dopytam lekarki przy okazji

Agulam chyba coś innego,bo ja wynik na salmonelle miałam w ciągu tego samego dnia.Chociaż może w szpitalu to inaczej,wyniki na kilka paskudztw musiały być od razu,bo czekałam na salę.
Starsza córka była kawał kobity,na rok ważyła 11 kg,schudła później,ale Nadia niestety...,jak bedzie ważyc 9 kg na 12 miesięcy bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
czy jak mała ma jeszcze katarek to mozna wyjsc z nia na soacer czy raczej poczekac az całkiem wyzdrowieje?:)

ja z moja bylam choc nie bylo cieplo wrecz przeciwnie, jednak nie mialam jej z kim zostawic w domu...no i nadal katarek ja meczy,dlatego tez proponuje zaczekac az minie no chyba ze jest cieplo i nie ma wiatru, mysle ze nie zaszkodzi wyjsc na pol godzinki, pozdrawiam

Agulam chyba coś innego,bo ja wynik na salmonelle miałam w ciągu tego samego dnia.Chociaż może w szpitalu to inaczej,wyniki na kilka paskudztw musiały być od razu,bo czekałam na salę.
Starsza córka była kawał kobity,na rok ważyła 11 kg,schudła później,ale Nadia niestety...,jak bedzie ważyc 9 kg na 12 miesięcy bedzie dobrze
okaze sie w poniedzialek.
Moj Wiki na bilansie 2-lata wazyl 14 kg a 4-lata tylko 16. Do 2 lat wazyl duzo a potem waga malo podskoczyla.
U Nadii moze bedzie odwrotnie,teraz mniej wazy a nadrobi pozniej

Agnieszka Ty się nie przejmuj tym, ze Nadia na roczek będzie ważyła około 9 kg..
każde dziecko jest inne,..
sama wiesz, jaka Nadia jest ruchliwa, więc spala to wszystko
Tomek wazy 8600 i ja sobie głowy tym nie zaprzątam...

czy jak mała ma jeszcze katarek to mozna wyjsc z nia na soacer czy raczej poczekac az całkiem wyzdrowieje?:)

Ja nie wychodziłam dopóki katar zupełnie nie minął, a że później były siarczyste mrozy to jeszcze i kilka dni po chorobie siedzieliśmy. Julita jest za zimno, a mała z zatkanym noskiem będzie oddychała buzią i masz gardło załatwione przy zimnym powietrzu.

niniejszym prawie zakończyliśmy rehabilitację!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))
wszystko już jest w porządku:) kontrola w 14 miesiącu życia, aby sprawdzic czy prawidłowo chodzi:)
lalalalalalala ale się cieszę:DDDD

pytałam lekarki o buciki i mam takie info: w domu jak najwięcej i jak najdłużej na bosaka, ewentualnie w skarpetkach z abs-em
buty do chodzenia- elastyczne ze sztywnym zapiętkiem, absolutnie bez wkładek ortopedycznych i przed kostkę

reklama
estragon super z ta rehabilitacją!!!

Krewetka miałam się Ciebie pytać, czemu w końcu nie dałaś córce na imię Lena?

Do góry