reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Wow, fajnie, że zbieracie kolejne zebole do kolekcji... U nas pustka i przeciąg...;-)

u nas też wieje między szczękami ;) nawet wypytywałam ostatnio teściową, jak długo mogą wychodzić maluszkom pierwsze zęby? powiedziała, że M. dostał pierwsza jedynkę na roczek!

gratulacja dla ząbkujących maluszków!

to mój pewnie też, bo Młody nadal bezzębny (mimo wcześniejszych moich podejrzeń;-))
ja miałam dużo wcześniej, czyli Karolciu poszedł po linii męża, ale to bardzo dobrze, im później tym lepiej

Nicole- o by szybko Lence przeszło, tak jak pisze Nataliak, to strasznie boli (afty)

Chrupcia - gratulacje dla Prezesa :)

U Filipa, 2 x"1" dolne, góry, ani słychu , ani widu:D

w związku z tym iż też mamy pełny kasownik Antek ugryzł sie dzisiaj w język... gryzł łyżeczkę, zabrał ją sobie z buzi i chyba o tym zapomniał....

witam:)
dziewczyny moja mala wczoraj sama stanela... :/ wchodzi na poduchy od naroznika ktorymi zaslaniamy lawe zeby sie nie uderzyla. najpierw na kolanka posprezynuje troche, a za chwile na stopki staje. w szoku bylam, pozniej jak siedzilam z nia na jej puzzlach,podciagnela sie do mnie, zaczela sie wspinac, jak byla na kolankach zlapalam ja tylko za raczki, a ta wstala sama:) i stala tak trzymana za raczki tylko, ale chwile bo boje sie ze to za wczesnie. tyle ze ona caly czas tak robi, wlazi na poduchy od naroznika i staje do pionu.
nie za wczesnie na to? pozwalac jej na to?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry