reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Chodziki są bardzo niezdrowe dla stawów, poza tym dziecko uczy się niepoprawnie chodzić, tzn odbija się od podłogi a nie stawia nóżki na przemian. Na dodatek potem takie dziecko źle określa przestrzeń przez balacik w chodzików. Ja mówię zdecydowane nie, nie będę ryzykować bo takie rzeczy mogą wyjść nawet po jakimś czasie.

sorki Aga że odpiero teraz.. ale teraz doczytałam.. teraz mamy obraz calkowity Twojego faceta... hi hi:-D:-D a więc reasumując twoje wypowiedzi: brzydki, stary, ciapa, nieśmiały (a jednak chyba babiarz) i do tego wali takie smrody w kibelku że paść można....:szok::szok: a nie wygląda na takiego....:confused:
a co do kup.. to tak... nasze na pewno rumiankiem pachną:))):cool2::cool2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ideał po prostu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rumiankowej kupy pewnie nie przebije ale jak mój brat wszedł ostatnio do pokoju małego to zapytał "co tu tak zupą pachnie?" A ja tylko 15 minut wcześniej zmieniałam Samiemu pieluszkę:-D

Sami też się nie przewraca z brzuszka na plecki, dopiero niedawno zaczął łapać w rączki zabawki inne niż jego szmatka do spania a dziś odkrył swoje stopy. Strasznie był zafascynowany tym co widział i próbował je złapać:rofl2:.

Za siusiaka złapał się tylko raz i dzięki bogu zdążyłam zareagować na czas bo był ubrudzony kupą a on zaraz potem chciał ręką do buzi władować:dry:

wampi - o chodzikach nic nie słyszałam, jak na swoją logikę to wydaje mi się, że nie są takie złe. Poza tym to już starsze dzieci nam nich jeżdżą. sama nie wiem co myśleć. zobaczymy co powie doktor, może i dobrze mówisz.

dajecie czadu z tymi kupami :p

My czekamy na lekarza mam nadzieję, że niedługo będzie a nie tak jak ostatnio o 8 ... mały będzie szczepiony i mam stresa, ciekawa jestem też tego siusiaka ...

Czy Wasze dzieciaczki już siadają?
Filip od ponad tygodnia z pomocą siada i jest b. z tego dumny:))))))
Z początku główkę trzymał chwiejnie, ale już trzyma ją szytwo i każde złapanie za rączki wykorzystuje, żeby usiąść:))))

Moja też w siadzie trzyma głowę ale to sprawdza u nas rehabilitantka. Na siadanie jest stanowczo za wcześnie, także nawet jak mała próbuje się już podciągać do siadu to jeszcze ją hamuje...

reklama
Do góry