reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maluszków

Megi Pegi Franula ma dysplazje bioder i skazany jest na jakis czas na szelki pawlika....:no::-(

Dzięki Bogu F kocha spać na brzuszku (bo gdyby nie to nie wiem co by bylo.... i) sam wieczorami zasypia i w dzien czasem...na plecach spi tylko w wozku na spacerku...

reklama
Bylismy na standardowym badaniu USG bioderek. Dysplazji jeszcze nie ma, na razie jest IIa (dysplazja to Ib, IIb), ale niby jak tak dalej pójdzie, to za m-c bedzie IIb :-( No i stąd ta poduszka frejki.

Jeje Marcia, to mam nadzieję, że Franio dzielnie zniesie te szelki i wszystko wróci do normy. Tfu dobrze, że Tadzio nie ma jakiś problemow, przy jego trudnym charakterze nie wiem jakby zniosł noszenie tych szelek.

reklama
Do góry