reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maluszków

Kurcze zrobiłam wczoraj badanie ogólne moczu u Małego i wyszły leukocyty 10-15 w polu widzenia a norma jest do 5 i ma zasadowy odczyn...jutro próba pobrania siśków do pudełeczka na posiew:(

reklama
Szkoda że przeniosłyście się na fejsa :( Nie chce mi się pisać samej do siebie a ciekawi mnie czy Wasze dzieci przechodziły trzydniówkę. Bo u nas chyba właśnie była: piątek, sobota i niedziela wysoka gorączka a dziś pojawiła się wysypka. Niestety razem z tym doszedł kaszel, katar, ucho, furczenie itp. Dostaliśmy antybiotyk w zastrzykach, bo przy gorączce Olek wymiotował i ma rzadką kupkę więc łykanie antybiotyku nic by nie dało :( Więc póki co dwa razy dziennie spacer do przychodni na bolesny zastrzyk :( Mam nadzieję, że wreszcie się wyleczy.
Pozdrawiam

ch_aga zawsze możesz dołączyć na fb, będziesz mile widziana :)

a jeśli chodzi o trzydniówkę,z tego co sobie przypominam Ola przechodziła kiedyś,ale nie miała ani kaszlu ani kataru. była tylko wysoka gorączka i na koniec wysypka. jesteś pewna że to co ma Olek to trzydniówka?

Wysypka się powiększa; w sumie do końca nie wiem co to było. Najważniejsze żeby wreszcie minęło.
Pozdrawiam

A my byliśmy u lekarza 3 dni temu, bo Kacperka wysypało krostami...co sie okazało, pogryzły go komary i takiego odczyny dostał. Pilnujemy go jak oka w głowie żeby żadnego wstrętnego komara nie było, a mimo to pogryzły go. Na szczęście już zaczęło wszystko znikać ale strachu się najadłam, bo nie wyglądało to za dobrze...

reklama
A my byliśmy u lekarza 3 dni temu, bo Kacperka wysypało krostami...co sie okazało, pogryzły go komary i takiego odczyny dostał. Pilnujemy go jak oka w głowie żeby żadnego wstrętnego komara nie było, a mimo to pogryzły go. Na szczęście już zaczęło wszystko znikać ale strachu się najadłam, bo nie wyglądało to za dobrze...

ojej, to chyba najgorsze cholerstwo!! Radka ostatnio mucha w stopę ugryzła.. ale już myślałam że to jakieś uczulenie ale po swoich krostkach od ugryzień doszłam że to mucha.

reklama
Do góry