reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

GOSIULEK biedne dzieciątko:-( a co do owsików to u mnie Julka jak obudziła się w nocy i jęczała że ją swędzi czy boli to najnormalniej w świecie kazałam się jej położyć i zaglądałam między pośladki i zawsze gady znalazłam i pewność miałam że ma owsiki, choć z badania wychodziło że robaków nie ma- dobre co?:baffled::confused:

reklama
DZIUNKA mam nadzieję że tak bo od ostatniej kuracji tym razem Vermoxem przez 6 tygodni narazie jest cisza, więc myślę że tak ale nie wiem na jak długo:baffled:. Nie jest taka blada, ciut lepiej je i nie choruje i najważniejsze nie jest odpażona.:tak:

dziewczyny wybaczcie za to zdjecie ale mnie sie to wydaje interesujace:) to czaszka dziecka z zebami mlecznymi, jeszcze raz sorry jesli dla kogos to obrzydliwe lub straszne:-D

2ec0f9142971fa50cfba56d9a7a22a2d.jpg

reklama
Gosiulek - co się dzieje na tym świecie, współczuję matce, mam nadzieję, że wyzdrowieje ...
Kira - zdjęcie niesamowite, jakoś do tej pory do mnie nie docierało jak to wygląda, teraz już wiem.:-D Bo właśnie skąd się biorą te zęby stałe...

Do góry