Berodual jest na rozszerzenuie oskrzeli. Kiedy bylismy w Rabce babka ktora oklepywała nasze dzieci robiła im najpierw inchalacje z Brodualu, ale dzieci nasze kasłały, nawet mokro.
Nic...powiedziałam H żeby zrobił inchalacje z Berodualu i Pulmicortu i dal wszystko jak dawaliśmy.
Po prostu zastanawiałam się czy jest sens łączyć Berodualu - ktory moze hamować kaszek z lekiem na kaszel np. Prospan (tylko w sumie on jest na kaszel wykrzyuśny i suchy chyba), albo czy mozna z tym Berodualem dawać np. syrop wykrztuśny np Amroksol (czy te dwa leki sie nie wykluczają)
Najgorsze jest to (zresztą pewnie tez to zauwazyłyście),
że co lekarz to inna opinia, inne leczenie itd. Dodzwoniłam się do tej babki ktora nas przyjmowała i powiedziala ze za krotki czas zeby przerwac berodual ale to co zrobić musi ocenic lekarz. Pojde do naszego i pewnie bedzie miał inne podejście.
cleo, jak nie masz nic do powiedzenia na zadane pytanie to po prostu nic nie pisz i tyle. Tak będzie lepiej, ok!
tak odpowiedzialas mi "to wcale nie musi być kaszel"................naprawdę lepiej nic nie pisz. Telepatycznie wiesz czy jak.
Wkurzają mnie Twoje skrajne opinie...wychwalałam pod niebiosa, mówiłam jak o Bogu - chyba oszalalaś! Zastanów się nad znaczeniem tych słów a potem już nic nie pisz do mnie.