reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

mama julii, normalnie jakbys o mojej pisala. chociaz ostatnio troche mniej niedobra jest.
ale blada, podkrazone oczy, straszny niejadek, zgrzyta zebami, paznokcie obryzala strasznie,ale ja troche postraszylismy lekarzem i przestala.brzuch ciagle boli i spi niespokojnie

edit.moja wupila swoje 2 krople na cukrze raczej bez problemu,ale ma tak zatkany nos,ze pewnie nie poczula. gorzej bedzie, jak jej przejdzie.

cala noc strasznie mi kaszlala i bylo slychac ta flegme i o 6 zwymiotowala 2 razy. mam nadzieje,ze na ten kaszel tez pomoze

Ostatnia edycja:
reklama
BANANA właśnie mnie kusi jechać zaraz do kapucynów po ten balsam, tylko trochę sie boję tego kryzysu w czasie jego podawania tzn oczyszczania się organizmu ze świństw i robali. Bo jak na razie skóra Igora powiedzmy wygląda w miarę ok a po tym balsamie ponoć po paru dniach są właśnie wysypki ale podobno mijają. Co do Julki mam niej obaw bo ona ma skórę ok, choć jak pomyślę o katarze czy kaszlu czy innym sposobie oczyszczania się organizmu po podaniu tego balsamu to wolałabym tego uniknąć.
Banana a ile płaciłaś za niego???????????

Ciekawe czy u kapucynów będzie po tyle samo co w internecie???????????ale wole kupić tu w zakonie bo przynajmniej mam pewność a z alllegro diabli wie.

BANANA twoja dostaje tylko 2 krople?????????????? ja zamierzam dawać moim 2 x dziennie po 15 kropli. Choć wyczytałam że dziewczyny dają tyle kropli ile dziecko warzy??????

dostala 2 bo to pierwszy raz,a smak ma okropny i chcialam ja przyzwyczaic. jak inne dzieci biora to na czysto, bez cukru, nie pojmuje. ja nie dalabym rady

nie zawsze sa takie kryzysy,ale trzeba je brac pod uwage.
w internecie widzialam 250 ml po 60 zl, ale mi przywiezli ze sklepu zielarskiego 2 butelki po 100ml, 31 zl kazda. poza tym duza butelka ma chyba kroplomierz, bo ta nie ma i musze strzykawka odmierzac .

CLEO zdrówka dla Igorka, oby mu szybko przeszło.:-)

BANANA jak tylko twoja będzie miała jakieś przejścia po balsamie to pisz, ja z chęcią poczytam bo jeszcze nie kupiłam ale na pewno kupię jeszcze nie wiem kiedy ale kupię. A wiesz martwi mnie jeszcze to że skład tego balsamu to głównie środki przeczyszczające np kruszyna, no i to dość silne dla małych dzieci tzn takich jak nasze i zastanawiam sie czy ich na maxa nie będzie czyścić?????????????? Ale jakby co to zaprzestanę podawać.

BanAna - super, że podesłałaś linka , balsam małżon stosował, nie pamiętamy już na co, ale sporo wypił;-) Smakowało mu to.
Spróbujemy kuracji, bo Gośka ma rozorane pod kolanami - AZS, a Hanka i ja mamy dziwne kaszle.
Cleo - zdrówka, kurujcie się.;-)

jemu to smakowalo???????????
smakuje to mi orzechowka, to to jakies obrzydlistwo :sorry2: ale wieczorna porcje juz wzielam bez cukru, przynajmniej nie skrzypi w zebach :-D

BANANA dzięki za linka , ale już go dziś przerobiłam i tam właśnie dziewczyny pisały że np organizm oczyszczał się poprzez lużniejsze kupki.:baffled:

Wy nie straszcie że to takie ochydne w smaku.................:-p

reklama
Do góry