reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Ania - dacie radę, trzymam kciuki!
To widzę , że ja mam więcej szczęścia niż rozumu..;-):szok:Hanka już ma coraz ładniejsze ucho, otolaryngolog zajrzał jej do ucha mikroskopem, :szok::szok::szok: , zobaczył co i jak. Okazało się, że ma lekko przerośnięty migdałek , błona się sama zarosła, ale dodał jeszcze kilka rzeczy i za 3 tyg. do sprawdzenia. Jednakże ma zostać w domu jeszcze tydzień, ale można z nią spacerować.

reklama
AniaSm będzie odbrze. Trzymam kciuki
Kuba miał narkozę jak miał 8 miesięcy, bardo dobrze ją zniósł

Anawawka dobrze,z ę idzie ku lepszemu i fajnie że choc na dwór mozecie isc

Ania - trzymam kciuki za Kubusia

Ja się zaczynam poważnie bać czy dam radę upilnować małego żeby mu się krzywda nie stała. On jest okropny, chodzi po parapetach, dzisiaj skakał jak Małysz z wersalki na pościel na podłogę, jak zabrałam pościel to też bez wahania skoczył a ja nawet nie zdążyłam zareagować. Nic mu się nie stało ale drżę o niego każdego dnia. Nie pomagają tłumaczenia, wyjaśnienia, on poprostu sobie nic nie robi z zagrożeń. Kilka razy zabrałam mu już rękę kilka milimetrów od gazu czy gorącego garnka na gazie, chciał złapać mimo że parę razy upominałam że gorące. Noże to już komletna masakra. Niby się słucha, jak mu powiem że nie wolno to nie weźmie tylko sam powinien chyba wiedzieć że tego czy tego nie wolno skoro mama tyle razy upominała.

Standardzik. U mnie podobie a za kilka dni ... o tym to za kilka dni.

AniaSm kiedy ten zabieg?

GW-Wa-wa

25.02. w pędzącym do szpitala aucie taty urodził się mały Ignacy.:-)
Hurrra dla nowego obywatele i 10p za extraordynaryjne okoliczności.

reklama
AniuSm trzymam kciuki za Kubusia. Miłek też ma skierowanie do laryngologa, od urodzenia bardzo chrapie i oddycha tylko przez usta. Na początku sprawdzają czy to trzeci migdał, potem przegrodę nosową.

Ana super, teraz będzie tylko lepiej :-)

Ula wygląda na jakąś alergię kontaktową, ale gdybać to sobie możemy...

Dziewczyny, Asia ma skórę cudną, tylko te poliki szorstkie. Ale niebo a ziemia do tego co było. No ale żeby nie było tak różowo, na pośladku blisko odbytu powychodziła kropka na kropeczce, całość nabrzmiała, nie jest to duże ale jednak. Nawet myślałam że też znamię jednostronne, ale ona ma to stare znamię na prawym ramieniu, a to co wyszło jest na lewym pośladku więc to nie to.
Jak nie urok to sraczka:baffled:

Julia cera idealna, nie wiedziałam przy niej co to odparzenia ani nic, za to z jej zachowaniem mamy problemy. Asia to prawdziwy terminator, za to ze skórą mega kłopoty, nie wiadomo dlaczego:baffled:

Do góry