reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Cleo - zdrowia dla Was.

A u nas właśnie trwa akcja zapalenie ucha z wysiękiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaczęło się wieczorem narzekanie na ucho, ale poszła Hanka spać, koło 1 była marudna, dostała znów nurofen i zaczęliśmy dowiadywać się gdzie ( oczywiście internet + telefon ) można jechać z dzieckiem tjaaaa na niekłańską... z ursusa, w tym czasie Hanka nam zasnęła, ale koło 5:30 zobaczyłam, że ma mokro w uchu, włosy ma też posklejane, więc dyla do przychodni tam jest wywieszka ( komórkowcem nie mogę robić zdjęć, więc dlatego nie miałam tych numerów ) gdzie można nocą dziecko zawieść z naszej okolicy, tym sposobem małżon kazał ubierać dziecko i pojechali... ciekawe co powiedzą, gorączki nie ma skubana, a ja mam dość naszego systemu zdrowotnego.. :angry::no: i wszelakich chorób.

Ana O matko, biedna Hania, ZDRÓWKA!!! Daj znać po wizycie!!!!

Ilona przez ten wirus nigdzie dalej nie możemy uderzyć póki co, ale od kiedy siedzimy w domu i się smarujemy Oillanem to można powiedzieć że skóra jest dość ładna:tak: czuć pod palcami jeszcze chropowatości ale to i tak o wiele lepiej. Zobaczymy teraz co będzie po zabawach w śniegu.

Tja.. w przychodni stwierdzili, że najprawdopodobniej sobie coś sama zrobiła i odesłali na ... niekłańską, właśnie tam siedzą, ja odchodzę od zmysłów, muszę pomyśleć jak dostarczyć Gosię i siebie przed 10:30 bo ma przeca moje młodsze bal przebierańców...:angry::angry: Ależ mam urozmaicone to życie....:wściekła/y:

Ta moja starsza pipka,,,, wcisnęła sobie kawałek papieru do ucha, nie wiem czy to spowodowało stan zapalny i lekkie przebicie błony bębenkowej.. wrrrrrrr chyba na serio zacznę im w zęby patrzeć co robią...:no:

reklama
Dziunka - wyjęli jej kawałek papieru, a ona przedwczoraj sobie cięła przy małżonku nożyczkami papier właśnie...
Martolinka - właśnie nie wiem, nie było mnie przy tym, bom siedziała w domu....:zawstydzona/y: małżon jeszcze nie dotarł do domu, więc rozmowa przez telefon w czasie jazdy jest szczątkowa...

Do góry