reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Ja ostanio odstawiłam clemastin bo skutkiem ubocznym może być zagęszczenie wydzieliny w drogach oddechowych i u Kacpra właśnie tak było:-(
Trzeba obserwować.

Cleo zdrówka

ok to kupie jutro coś zapytam w aptece jeszcze...moze obejdzie się bez latania do pediatry bo znowu mi cudów wypisze na receptę:sorry:

reklama
GOSIU ja juz sama zdjębiam!!!

Dzis to ogole mam z dzien ale to nie na bb wpadam w paranoję itd Oli ma znowu dwie nadżerki takie nieotwarte ale białe plamki, zaglądam i zaglądam i nie wiem czy sie otworza czy nie, jakies tydzien temu miał tez dwie. Dzis uruchomiłam nystatynę! Napisz jak ją stosowałaś?

Oli od paru dni sie slini znowuuuuuuu, a juz bylo troszkę spokoju! Zaglądam w dziąsełka i są takie spłaszczone, jakby nie zarozowione ale pod spodem jakby na calej objętosci zęba zabielone ciut, w drugiej dolnej jkaby cos się działo, ale moze było cos na zebie znowu sprawdze za jakis czas dzis.

Ja zgłupialam także!!!!!!!!!!!! Bo ledwo 5 nam dały spokoj i sie ciesze jak glupia ze zabkowanie poszlo precz i co czytam.........DobraMama.pl - Kiedy wychodzą "szóstki"u dziecka?? - Strona 2 - Forum ze wychodzą w 6 roku zycia ale są dzieciaki ktore juz mają 2,5 roku i mają 6...no chyba ze mamy nie potrafią liczyc...

Do góry