reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Mojemu dziecku tez dziś lepiej.Wczoraj zamieniłam clemastin na zyrtec a dzisiaj flavamed na mucosolvan.Czy to podziałało? Nie wiem.Sporadycznie kaszle,nadal mokro ale rzadko.Katar jeszcze trochę został. Wczoraj laryngolog mówiła że inhalować można tylko kilka dni..żeby nie osłabiać uk.oddechowego.Wtedy łatwiej o kolejna infekcję.

reklama
Dziunka właśnie tak mi się wydaje , że porządny mróz wytępiłby te wszystkie wirusowe paskudztwa.. mnie też dziś cały dzień coś bierze..
Gosiulek może to już super oznaka powrotu do zdrowia;-)

Martolinka dokładnie jest tak jak mówisz dzięki internetowi i właśnie wujkowi google lekarze przestali być czarownikami. Ile razy przychodziłaś do lekarza, dostawałaś receptę nie usłyszawszy diagnozy. Lekarze w przychodniach to w większości magicy.
Drugi link to strona
Food Standards Agency - rządowej agencji czuwającej nad jakością żywności w UK. Czy myślisz że na swojej stronie umieściliby nieprawdziwe dane ryzykując proces o miliony funtów. Wolę im wierzyć niż lekarzowi z przychodni który może bezkarnie pleść co mu ślina na język przyniesie.

Mam nieco inne zdanie na temat lekarzy i to im wole ufać. Bezkarność lekarzy też jest dyskusyjna.

Polaa dostałaś jakieś leki dla Kubusia ? Zastanawiam się , czy macie jakiś syrop , bo Antek miał podobną infekcję i miał ich kilka:tak:

Ja już wiecie z oczekiwanej pół roku wizyty u gastroenterologa nic nie wynikło :wściekła/y:
Musimy się z Michałem do szpitala położyć, ale to w marcu. Trochę się boję, bo nie wiem jak sobie dam z nim radę w sumie na końcówce prawie. Na pewno będzie mi sie szarpal, panikował itp bo czekają go takie atrakcje jak kolonoskopia, gastroskopia, badanie dlugości zalegania kału
confused.gif
i jeszce inne których nie spamiętałam a on i tak ma schizę dupkową . Leżeliśmy już nie raz w szpitalu wiec mamy wprawę ale raz że bez ciąży a dwa, zę takich atrakcji to nam jeszcze nie zapewniali
baffled5wh.gif

Kilolku a Twój mąż by nie mógł Cię zastąpić w tych cięższych momentach?

Asi dziś leciała krew z nosa, dwa razy słabiej, raz mocniej:szok: ciekawe od czego...wyniki ma przecież dobre, a wręcz krew trochę zagęszczoną. ech jak nie urok to ...

Nie mam pojęcia jak to będzie, trzeba będzie to dobrze przemyśleć ale to będą 4 dni, nie wiem czy będzie mógł tyle dni przerwy w pracy sobie zrobić

reklama
Wiecie co ... u Gosi dziś w nocy dorżnęła się 5, więc mój tok rozumowania poleciał w kierunku gorączka, kłopoty z gardłem, potem ząb... jeszcze "tylko" takich akcji 3 lub 3x2 , jak to było z tą piątką!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry