A
aga4444
Gość
też jak skończyłam szkole chciałam strasznie z dziećmi ale już mi przeszłono to faktycznie jedna branza a pracujesz z dziecmi czy ze starszymi osobami bo ja ze starszymi....
no proszę top mnie zaskoczyłaś, (z tym że ja pisałam o USG) ale zapewne to pediatra skierował do specjalisty a nie profilaktycznie tak jak to teraz jest czyli coś tam musiało mu się nie podobaćMojej cioci mama zaniedbala wizyte u specjalisty i poszla dopiero w 6 miesiacu. Ciotka ma prawie 40 lat i ponad 10 operacji za soba :-( Cale zycie porusza sie o kulach...Czyli kiedys tez o to dbano, tylko rodzice nie sluchali;-)
szkoda że poczytałaś bo zawsze się strachu najesz. a przybiera na wadze??Glupia jestem, bo zaczelam szukac info na temat ulewania i trzeba skonsultowac sie z lekarzem jak dziecko m.in. krztusi sie podczas karmienia i kaszle miedzy karmieniami. Moja niunia tak robi i nie wiem teraz czy czekac caly tydzien do srody jak lekarka wroci z urlopu czy pojsc do jakiegos innego...ale tam nie ma zadnego normalnego
to te SAB są sprowadzane?? a ja głupia w aptece u nas chciałam kupić i tylko się denerwowałam że u nas nic nie ma tylko espumisan i to od 1 m-ca no i oczywiście herbatkiwrocilam do twojego postu, bo niestety wiem juz co to kolki :---(, koszmar jakis chyba. Na razie kupilismy Krople na kolkę Bobotic (Medana)
Medana Krople na kolkę Bobotic - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl (trzy razy go chwycilo i jak tylko maz to przywiozl to podalismy i jak reka odjal, ale zobaczymy co dalej bo jeszcze cala noc przed nami) Załatwiamy z Niemiec te Sab, ale to trochę jeszcze potrwa , mialam je zalatwione jeszcze w ciazy, ale wcielo je jak robilismy remont i caly dom dzisiaj fruwal i nic, zapadly sie pod ziemie
Ostatnio edytowane przez moderatora: