reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
U nas też emolium jak do tej pory sprawdzało się rewelacyjnie ale ostatnio coś szwankuje. Kupiłam
DERMA Exomega Zel do mycia 250ml+30 KREM+50 Olej

Kiedyś mi bardzo pomógł więc mam nadzieję że i u małego się sprawdzi.

A ja za to Patryka niczym nie smaruje .Jednie myje go w płynie NIVEA sensitive i na dworek też kremik NIVEA no i dopupy linomag. To na tyle z używanych kosmetyków , kremików itp. :D:-) A skóre ma mięciutką i żadnych problemów z tym nie mamy na szczęście;-)

Próbowałam wszystkie trójaktywny, specjalny, zwykły, emulsje i nic. Tak myśle czy nie skusić sie na maść od Mary
Kochana
Nam naprawde ten krem zycie ratuje i katrenki tez pomogl kiedys. Pamietaj tylko ze to nie lek a krem do pielegnacji....
Ja nie w temacie - a co sie dzieje ze skórą?

Bede we Wrocku w weekend to moglyby ci odpasc koszty przesylki....

reklama
Dziunka jak Asia zniosła kłucie 3 x??? U mnie Olis się ostatnio darł, przed ostatnio nie, a gdyby płakałby tak jak przy ostatniej szczepionce chyba serce by mi pękło gdybym musiala jeszcze 2 x go kłuc, ech...miękka dupa jestem jakaś ;/

Do góry