reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

U nas było ok ale lekarz kazał przyjść na kontrolę jak mały zacznie chodzić. Chodzi już 4miesiąc ale my wizytę mamy 7marca.Myślałam że on tylko zobaczy jak mały stawia stópki. Wydaje mi się że tak właśnie jest. Zdziwiłam się że usg, rentgen...

reklama
Eliza juz w listopadzie śmigała bez problemu, ogólnie szybko zaczęła chodzić, bo już we wrzesniu postawiła pierwsze kroki.....
poczytałam na necie, i chyba kobitkę poniosło, że wpisała nas na te RTG..... poszukam chyba jakiegoś prywatnego ortopedy

Byłam z Alą u lekarza bo jak już wam pisałam znowu jest przeziębiona i kaszle. Brak słów.
Ale na szczeście to tylko przeziębienie i kjaszel już mokry wiec powinno samo przejść.
Do końca tygodnia nie pójdzie do żłobka, ja bede jakoś wieczorami nadrabiać pracę... uff... to będą cieżkie 2 dni :)

Ale tu cisza...
Dziewczyny jaką wodę mineralna podajecie swoim maluchom? My mamy w domu filtr i do tej pory gotowałam tę wodę ale chciałabym zacząć mu dawać wodę mineralną bez gotowania i mimo że woda jest z filtra zmineralizowana to jakoś mam obawy przed jej podaniem.Wolę z butelki.

Pewnie że dobrze ale jakoś smutno bez Was.
Szkoda że nie chce pić.Kacper pije właściwie tylko wodę albo owocowe herbaty takie do zaparzania.Soków nie lubi.
Wodę zaczęliśmy mu dawać jak tylko zaczął pić.
Czekam na dalsze wieści.

Pewnie że dobrze ale jakoś smutno bez Was.
Szkoda że nie chce pić.Kacper pije właściwie tylko wodę albo owocowe herbaty takie do zaparzania.Soków nie lubi.
Wodę zaczęliśmy mu dawać jak tylko zaczął pić.
Czekam na dalsze wieści.

Tomi pije zywca niegazowanego(nie gotuje jej, tylko prosto z butelki leje), tak jak wszyscy w domu, albo przegotowana wode(wczesniej puszczona przez filtr-dzbanek, bo u nas duzo kamienia). :-)

reklama
Do góry