reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Dziś zakupiłam i pierwsza próba. Oby pomogło.
Trzymam kciuki!

Olaf ma wodnisty katar…od zębów chyba…i kicha często.
Spał krócej niż zazwyczaj, wstało o 12 i nawet łądnie się bawił, zaczęłam szykować nas na spacer i zrobił się nagle bardzo marudny…zrobił kolejne kupsko (od zębów i tyłek ma troszkę odparzony od tego częstego wypróżniania) i dałam mu Camilię, przytuliłam do siebie, a On usnął! Odłożyłam go do łóżeczka i kurcze nie wiem….temperatury nie ma….
Nie wiem co o tym myśleć.

No i po szczepieniu uffff , ulżyło mi. Mała zniosła je tak sobie, plakala tylko chwile, pozniej zaliczyla drzemke na świerzym powietrzu a teraz buszuje. Mam nadzieje ze żadnych skutków ubocznych nie bedzie. Nastepne szczepienie 11.05.2011r. Aaaaa i wazy 10,4kg.

Agrafka - widze że ty z Warszawy jestes, ja tez (Bemowo) my chodzimy do przychodni na czumy. Nie mówie że jest łatwo się zapisać i dodzwonić, ale panią doktor to mamy do rany przyłóż. CUDOWNA kobieta, tak dobrze podchodzi do Hanki, niesamowita..
Jak sie coś dzieje to ona potrafi mnie uspokoić, wogóle jest rewelacyjna.... POLECAM :)
CLEO - do oriopedy idzie sięjak dziecko tak z półtora miesiąca będzie samo dobrze chodziło, bo wcześniej to nie ma sensu bo jeszcze nie będzie miało nawyków chodzeniowych i ortopeda nic nie sprawdzi. Tak mi przekazał ortopeda i potwierdziałam ta info jeszcze u mojej lekarz.

My mielismy miec szczepienie 14.12, ale że Hania brała antybiotyk to niemożemy. Przełożone na styczneń.... powiedzcie mi ile to jest wkuć??

No właśnie sbie przeczytałm :)
ee to jedno to jeden krzyk.. Gorzej bedzie z następnym bo trzy wkucia :/
A wy szczepicie na rotawirusy pneumokoki odre lub meninkokoki??

reklama
Dlaczego mi o tym szczepieniu w przychodni nie powiedzieli w przychodni?

Młody ma katar więc znów bilans odłożony. Matko chyba nigdy nie pójdziemy

Do góry