reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Nam nic nie mowili zeby przyjsc ale ze cos tam wyczytalam ze sie chodzi to pewnie sama sie przejdę, 150 zł za wizytę i głowa wolna od myśli czy oby wsyztsko w porządeczku...
dziubasek08
Fanka BB :)
dałam tylko jedną dawkę przed snemMoże i nam to pomoże a jak to stosowałaś tak jak na ulotce ???
dałam tylko jedną dawkę przed snem
Dziś zakupiłam i pierwsza próba. Oby pomogło.
dziubasek08
Trzymam kciuki!Dziś zakupiłam i pierwsza próba. Oby pomogło.
Olaf ma wodnisty katar…od zębów chyba…i kicha często.
Spał krócej niż zazwyczaj, wstało o 12 i nawet łądnie się bawił, zaczęłam szykować nas na spacer i zrobił się nagle bardzo marudny…zrobił kolejne kupsko (od zębów i tyłek ma troszkę odparzony od tego częstego wypróżniania) i dałam mu Camilię, przytuliłam do siebie, a On usnął! Odłożyłam go do łóżeczka i kurcze nie wiem….temperatury nie ma….
Nie wiem co o tym myśleć.
No i po szczepieniu uffff , ulżyło mi. Mała zniosła je tak sobie, plakala tylko chwile, pozniej zaliczyla drzemke na świerzym powietrzu a teraz buszuje. Mam nadzieje ze żadnych skutków ubocznych nie bedzie. Nastepne szczepienie 11.05.2011r. Aaaaa i wazy 10,4kg.
asia.lisz
Agrafka - widze że ty z Warszawy jestes, ja tez (Bemowo) my chodzimy do przychodni na czumy. Nie mówie że jest łatwo się zapisać i dodzwonić, ale panią doktor to mamy do rany przyłóż. CUDOWNA kobieta, tak dobrze podchodzi do Hanki, niesamowita..
Jak sie coś dzieje to ona potrafi mnie uspokoić, wogóle jest rewelacyjna.... POLECAM
CLEO - do oriopedy idzie sięjak dziecko tak z półtora miesiąca będzie samo dobrze chodziło, bo wcześniej to nie ma sensu bo jeszcze nie będzie miało nawyków chodzeniowych i ortopeda nic nie sprawdzi. Tak mi przekazał ortopeda i potwierdziałam ta info jeszcze u mojej lekarz.
My mielismy miec szczepienie 14.12, ale że Hania brała antybiotyk to niemożemy. Przełożone na styczneń.... powiedzcie mi ile to jest wkuć??
Jak sie coś dzieje to ona potrafi mnie uspokoić, wogóle jest rewelacyjna.... POLECAM
CLEO - do oriopedy idzie sięjak dziecko tak z półtora miesiąca będzie samo dobrze chodziło, bo wcześniej to nie ma sensu bo jeszcze nie będzie miało nawyków chodzeniowych i ortopeda nic nie sprawdzi. Tak mi przekazał ortopeda i potwierdziałam ta info jeszcze u mojej lekarz.
My mielismy miec szczepienie 14.12, ale że Hania brała antybiotyk to niemożemy. Przełożone na styczneń.... powiedzcie mi ile to jest wkuć??
C
Cleo1981
Gość
uwaga uwaga!!
kupy są już brązowe:-)uff
asia szczepienie 13-14 mc jedno wkucie
kupy są już brązowe:-)uff
asia szczepienie 13-14 mc jedno wkucie
reklama
W
wyjatkowaonaa
Gość
Dlaczego mi o tym szczepieniu w przychodni nie powiedzieli w przychodni?
Młody ma katar więc znów bilans odłożony. Matko chyba nigdy nie pójdziemy
Młody ma katar więc znów bilans odłożony. Matko chyba nigdy nie pójdziemy
Podziel się: