Tja limity im się skończyły na ten rok albo forsa na szczepionki.... ja dopiero spróbuję swoją zaszczepić w styczniu... zobaczymy zresztą jaka pogoda będzie... Hankę szczepiłam tuż przed porodem Gośki i się odbiło na niej całkowicie... miała kilka dni gorączkę, ale... zebrało jej się wszystko razem. Bo pomysłowa matka oprócz szczeionki standard zaszczepiła dziecko przeciw ospie..
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziewczynki to po tym szczepieniu na mur beton jest goraczka? czy niekoniecznie? jak po kazdej moze byc lub nie. my nigdy nie goraczkowalismy a tutaj kazda z was pisze ze po niej czeka na goraczke? tutaj sa zywe wirusy wiec moze dlatego?
na ząbkowanie polecam to: Boiron Camilia, roztwór doustny, 10 minimsów - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Wczoraj kupiłam i przespaliśmy nockę
Może i nam to pomoże a jak to stosowałaś tak jak na ulotce ???
agrafka80
Fanka BB :)
Agrafka współczuje lekarza i przychodni. U nas jest bardzo milo i rodzinnie.
Agrafka kurczę wspolczuję. ... Ty z W-wy wiec chyba przychodnia większa?
Ta przychodnia akurat mała wlaśnie jest - są w niej 3 lekarki, zdna nie ma jakichś specjalnie dobrych opinii, a tylko ta do której chodze jest codziennie. Ale to i tak nie ma znaczenia, bo nie można się tam dodzwonić jak chce sie do dzieci chorych zapisać, wiec już 2 razy jak miałam potrzebe byłam prywatnie.
Mi powiedzieli ze mam sie spodziewac za ok 7 dni goraczki, mam ją tylko zbijac i potrwa ok 3-4 dni i moze byc wysypka, ze wzgledu na szczep p/odrze. Wiec czekamDziewczynki to po tym szczepieniu na mur beton jest goraczka? czy niekoniecznie? jak po kazdej moze byc lub nie. my nigdy nie goraczkowalismy a tutaj kazda z was pisze ze po niej czeka na goraczke? tutaj sa zywe wirusy wiec moze dlatego?
W
wyjatkowaonaa
Gość
Mój mały przeziębiony.Tylko zastanawiam sie czy to wina spacerku 1,5h czy B i mojego brata ;/ (bo oni przeziębieni byli).
Katarek ma strasznie wodnisty leci mu z noska strasznie. ;/ Gorączki dostał. Dałam mu jakiś paracetamol dla dzieci (B kupił).Zobaczymy czy się przez noc polepszy.
Katarek ma strasznie wodnisty leci mu z noska strasznie. ;/ Gorączki dostał. Dałam mu jakiś paracetamol dla dzieci (B kupił).Zobaczymy czy się przez noc polepszy.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja jutro na szczepienie ;( Boje sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eh
Ta przychodnia akurat mała wlaśnie jest - są w niej 3 lekarki, zdna nie ma jakichś specjalnie dobrych opinii, a tylko ta do której chodze jest codziennie. Ale to i tak nie ma znaczenia, bo nie można się tam dodzwonić jak chce sie do dzieci chorych zapisać, wiec już 2 razy jak miałam potrzebe byłam prywatnie.
Moja przychodnia też jest mala. 2 lekarki tylko, a ludzi mnóstwo
ja jutro na szczepienie ;( Boje sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eh
Kasiula nie bój sie, bo ja sama w strachu a też dziś sie wybieram.
reklama
C
Cleo1981
Gość
kupy nadal zielone :-(
pupcia czerwona ale nie odparzona ...jeszcze...:-(
mały naomiast zachowuje się normalnie,szaleje,marudzi,apetyt jak zawsze średni,żadnej gorączki no nic tylko te kupska wstrętne:-/
czy idzieie do ortopedy jak dzieci juz zaczną chodzić na całego??
nam powiedział zebysmy przyszli.poczekam az zacznie chodzić porządnie.
pupcia czerwona ale nie odparzona ...jeszcze...:-(
mały naomiast zachowuje się normalnie,szaleje,marudzi,apetyt jak zawsze średni,żadnej gorączki no nic tylko te kupska wstrętne:-/
czy idzieie do ortopedy jak dzieci juz zaczną chodzić na całego??
nam powiedział zebysmy przyszli.poczekam az zacznie chodzić porządnie.
Podziel się: