reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Tja limity im się skończyły na ten rok albo forsa na szczepionki.... ja dopiero spróbuję swoją zaszczepić w styczniu... zobaczymy zresztą jaka pogoda będzie... Hankę szczepiłam tuż przed porodem Gośki i się odbiło na niej całkowicie... miała kilka dni gorączkę, ale... zebrało jej się wszystko razem. Bo pomysłowa matka oprócz szczeionki standard zaszczepiła dziecko przeciw ospie..:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dziewczynki to po tym szczepieniu na mur beton jest goraczka? czy niekoniecznie? jak po kazdej moze byc lub nie. my nigdy nie goraczkowalismy a tutaj kazda z was pisze ze po niej czeka na goraczke? tutaj sa zywe wirusy wiec moze dlatego?

Agrafka współczuje lekarza i przychodni. U nas jest bardzo milo i rodzinnie.

Agrafka kurczę wspolczuję. ... Ty z W-wy wiec chyba przychodnia większa?

Ta przychodnia akurat mała wlaśnie jest - są w niej 3 lekarki, zdna nie ma jakichś specjalnie dobrych opinii, a tylko ta do której chodze jest codziennie. Ale to i tak nie ma znaczenia, bo nie można się tam dodzwonić jak chce sie do dzieci chorych zapisać, wiec już 2 razy jak miałam potrzebe byłam prywatnie.

Dziewczynki to po tym szczepieniu na mur beton jest goraczka? czy niekoniecznie? jak po kazdej moze byc lub nie. my nigdy nie goraczkowalismy a tutaj kazda z was pisze ze po niej czeka na goraczke? tutaj sa zywe wirusy wiec moze dlatego?
Mi powiedzieli ze mam sie spodziewac za ok 7 dni goraczki, mam ją tylko zbijac i potrwa ok 3-4 dni i moze byc wysypka, ze wzgledu na szczep p/odrze. Wiec czekam :)

Mój mały przeziębiony.Tylko zastanawiam sie czy to wina spacerku 1,5h czy B i mojego brata ;/ (bo oni przeziębieni byli).

Katarek ma strasznie wodnisty leci mu z noska strasznie. ;/ Gorączki dostał. Dałam mu jakiś paracetamol dla dzieci (B kupił).Zobaczymy czy się przez noc polepszy.

Ta przychodnia akurat mała wlaśnie jest - są w niej 3 lekarki, zdna nie ma jakichś specjalnie dobrych opinii, a tylko ta do której chodze jest codziennie. Ale to i tak nie ma znaczenia, bo nie można się tam dodzwonić jak chce sie do dzieci chorych zapisać, wiec już 2 razy jak miałam potrzebe byłam prywatnie.

Moja przychodnia też jest mala. 2 lekarki tylko, a ludzi mnóstwo

ja jutro na szczepienie ;( Boje sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eh

Kasiula nie bój sie, bo ja sama w strachu a też dziś sie wybieram.

Dziewczyny przeżyjecie, dzieciaki też... ehhh , mnie to jeszcze czeka... a 29.12 mam wizytę u kardiologa, jeszcze do ortopedy muszę zapisać kobiecinę i będzie na jakiś czas spokój.

reklama
kupy nadal zielone :-(
pupcia czerwona ale nie odparzona ...jeszcze...:-(

mały naomiast zachowuje się normalnie,szaleje,marudzi,apetyt jak zawsze średni,żadnej gorączki no nic tylko te kupska wstrętne:-/

czy idzieie do ortopedy jak dzieci juz zaczną chodzić na całego??
nam powiedział zebysmy przyszli.poczekam az zacznie chodzić porządnie.

Do góry