Banana to jest na odre, swinke, rózyczke . Boje sie jak cholera przed tym szczepieniem. Dziś pojde do pediatry, o ile nie bedzie kolejki i porozmawiam o nim. Chce te szczepienie troche odłożyć, minimalnie do nowego roku.
reklama
C
Cleo1981
Gość
a co takiego wyczytałaś ? ja mam jutro to szczepienie.też się naczytałam i już przestaję...bo *******ca można dostać.I ***wie kto to pisze ..Jestem przerażona wizją szczepienia. Dziś troche poczytałam o tym szczepieniu i nie wiem co robić, najchetniej to wcale bym nie szczepiła, naprawde. Jutro, albo we wtorek ide do pediatry pogadac o tym szczepieniu. Kurcze im wiecej czytam, tym jestem bardziej niespokojna. Aaaaaaaaaaaaaaaa kto wymyślił internet!!!!!!!!
u nas coś kupa brzydka:-/ gorące czoło:-/ marudny Igorek:-( zęby może? bo gryzie i gryzie mnie i co popadnie ech...
C
Cleo1981
Gość
dokładnieEch o czym nie zaczniecie czytać zawsze znajdą się te negatywne rzeczy. Także PRZESTAŃCIE!!!!
I pocieszcie się że te wszystkie STRASZNE przypadki to tylko PRZYPADKI.
oglądałam któregoś dnia o dzieciach z CZD i tam to dopiero są chore dzieci.a my się zastanawiamy czy dać polizać czekolady czy nie :-/
oczywiście szczepimy :-)
asia.lisz
Fanka BB :)
wróciłam z kontroli i podpytałam mojej pediatry co sądzi o tych ząbkach a bardzo jej ufam..
powiedziała że na uzębienie u dziecka dopiero się patrzy jak ma się komplet ząbków, bo jak dopiero wyszło kilka to nic nie można ocenic. Wszystko może się zejsc jak wszystkie wyjda powiedziała ze Hania ma odpowiedni rozstęp, i nie mam sie czym przejmowac
powiedziała że na uzębienie u dziecka dopiero się patrzy jak ma się komplet ząbków, bo jak dopiero wyszło kilka to nic nie można ocenic. Wszystko może się zejsc jak wszystkie wyjda powiedziała ze Hania ma odpowiedni rozstęp, i nie mam sie czym przejmowac
C
Cleo1981
Gość
asia
Igor jak miał tylko jedynki górne to miał sporą szparę,wyrosły dwójki ząbki się przesunęły i jest cacy
Igor jak miał tylko jedynki górne to miał sporą szparę,wyrosły dwójki ząbki się przesunęły i jest cacy
aaa. my juz po nim. niby ok, chociaz mala jakas marudna sie zrobila. ale to chyba nie od tego?Banana to jest na odre, swinke, rózyczke . Boje sie jak cholera przed tym szczepieniem. Dziś pojde do pediatry, o ile nie bedzie kolejki i porozmawiam o nim. Chce te szczepienie troche odłożyć, minimalnie do nowego roku.
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Etna chyba tez po tym szczepieniu i maluch tak mocno gorączkował parę dni, myle się? ;/
Podziel się: