reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Banana to jest na odre, swinke, rózyczke . Boje sie jak cholera przed tym szczepieniem. Dziś pojde do pediatry, o ile nie bedzie kolejki i porozmawiam o nim. Chce te szczepienie troche odłożyć, minimalnie do nowego roku.

reklama
Jestem przerażona wizją szczepienia. Dziś troche poczytałam o tym szczepieniu i nie wiem co robić, najchetniej to wcale bym nie szczepiła, naprawde. Jutro, albo we wtorek ide do pediatry pogadac o tym szczepieniu. Kurcze im wiecej czytam, tym jestem bardziej niespokojna. Aaaaaaaaaaaaaaaa kto wymyślił internet!!!!!!!!
a co takiego wyczytałaś ? ja mam jutro to szczepienie.też się naczytałam i już przestaję...bo *******ca można dostać.I ***wie kto to pisze ..

u nas coś kupa brzydka:-/ gorące czoło:-/ marudny Igorek:-( zęby może? bo gryzie i gryzie mnie i co popadnie ech...

Ech o czym nie zaczniecie czytać zawsze znajdą się te negatywne rzeczy. Także PRZESTAŃCIE!!!!
I pocieszcie się że te wszystkie STRASZNE przypadki to tylko PRZYPADKI.

Ech o czym nie zaczniecie czytać zawsze znajdą się te negatywne rzeczy. Także PRZESTAŃCIE!!!!
I pocieszcie się że te wszystkie STRASZNE przypadki to tylko PRZYPADKI.
dokładnie
oglądałam któregoś dnia o dzieciach z CZD i tam to dopiero są chore dzieci.a my się zastanawiamy czy dać polizać czekolady czy nie :-/
oczywiście szczepimy :-)

wróciłam z kontroli i podpytałam mojej pediatry co sądzi o tych ząbkach :) a bardzo jej ufam..
powiedziała że na uzębienie u dziecka dopiero się patrzy jak ma się komplet ząbków, bo jak dopiero wyszło kilka to nic nie można ocenic. Wszystko może się zejsc jak wszystkie wyjda :) powiedziała ze Hania ma odpowiedni rozstęp, i nie mam sie czym przejmowac :)

no to super :) Hani tez dwójeczki ida, juz widać pod skóra, ale bardzo długo sie przebijaja :/
i lekarz powiedziedziała ze czwórka juz tez powoli idzie

Banana to jest na odre, swinke, rózyczke . Boje sie jak cholera przed tym szczepieniem. Dziś pojde do pediatry, o ile nie bedzie kolejki i porozmawiam o nim. Chce te szczepienie troche odłożyć, minimalnie do nowego roku.
aaa. my juz po nim. niby ok, chociaz mala jakas marudna sie zrobila. ale to chyba nie od tego?

reklama
Do góry