reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Czy coś wiecie o darmowych badaniach usg brzuszkow dzieci? gdzies czytałam , ze bedzie mozna w najblizszym czasie zrobic za darmo w ramach profilaktyki

Ostatnia edycja:
reklama
Czy coś wiecie o darmowych badaniach usg brzuszkow dzieci? gdzies czytałam , ze bedzie mozna w najblizszym czasie zrobic za darmo w ramach profilaktyki

Niestety nie słyszałam o czyms takim, z 2 m-ce temu jak mielismy zalecone usg brzuszka ze skierowaniem w szpitalu zapisali nas ale terminy niestety od 4-6 tyg. Ale ze usg robi tam zona gina który prowadzil moja ciaze i dzieki niemu Marcel zyje to zrobiła na drugi dzien :-D

my po wizycie u poradni schorzeń somatrycznych ... no i .... baba ok.70 lat albo i lepiej wymalowana wytapirowana :| :| :\ ... ja jej kartke z wagami Pawełka <pediatra spisała wszystkie wagi od urodzenia ile kiedy przybierał...> NAwet nie spojrzała !! ... nei spytała o wyniki krwi i moczu <pediatra mowila ze na pewno beda chcieli> spytala tylko ile Pawel wazy wiec mowie pod koniec sierpnia niecale 9 kg ... NAWET NIE ZWAŻYŁA !!! Spytała co daje jesc.... i kazala przejsc na diete całkowicie BEZMLECZNA !!!! zmienic mleko na bebilon pettit :| :|:| a przeciwskazania jakie ??? zero biegunki zero zaczerwienienia pod jakakolwiek postacia :|:|:| .... wiec po co zmieniac mleko dziecku ??????? zgłupiałam .... jutro ide do pediatry porozmawiac z nia ... Stara baba jakas ta SPECJALISTA :| bosh ...

trzeba bylo sie zapytac na jakiej podstawie wydaje ta diagnoze, skoro nawet nie spojrzala na to,co ty przynioslas (wyniki oraz tabelke za wagami) ani nie zwazyla. stara pinda!

trzeba bylo sie zapytac na jakiej podstawie wydaje ta diagnoze, skoro nawet nie spojrzala na to,co ty przynioslas (wyniki oraz tabelke za wagami) ani nie zwazyla. stara pinda!
no wkurwiłam sie :|:|:| .... a jak powiedziałam ze od 10 m pediarta mowi zeby nabiał wprowadzic to w zadnym wypadku ... :| a jak spytala czy nutramiigen pil to mowilam ze 1 puszke bo pediatra stwierdzila ze nie ma skazy wiec po co meczyc dziecko takim mlekiem i przeszlismmy na normalne to ona "na normalne to po roku sie przechodzi" czyli profilaktycznie wszytskie dzieci na petitt i na nutramigenie maja byc ??? :| tak to zrozumialam ! *******nieta ... :|

no wkurwiłam sie :|:|:| .... a jak powiedziałam ze od 10 m pediarta mowi zeby nabiał wprowadzic to w zadnym wypadku ... :| a jak spytala czy nutramiigen pil to mowilam ze 1 puszke bo pediatra stwierdzila ze nie ma skazy wiec po co meczyc dziecko takim mlekiem i przeszlismmy na normalne to ona "na normalne to po roku sie przechodzi" czyli profilaktycznie wszytskie dzieci na petitt i na nutramigenie maja byc ??? :| tak to zrozumialam ! *******nieta ... :|
Normalne mleko modyfikowane czy normalne mleko od krowy?? :sorry:

Kasiula
Ja myśle ze jak ty powiedziałas ze na normalne przejść to mialas na myśli normalne mleko modyfikowane, a ona za normalne zrozumiała normalne mleko od krowy bo przeciez nabial po roku teoretycznie.... ;)

reklama
Kasiula
Ja myśle ze jak ty powiedziałas ze na normalne przejść to mialas na myśli normalne mleko modyfikowane, a ona za normalne zrozumiała normalne mleko od krowy bo przeciez nabial po roku teoretycznie.... ;)
na normalne miala na mysli modyfikowane mleczne <czy jakk to je nazwac> jej zdaniem <baba starej daty> kazde dziecko powinno byc na bezmlecznnych mlekach <nutramigen,petitt> nawet jak dzieco nie ma skazy <profilaktycznie> a dopiero po roku próbowac na normalne <czyli zwykle mleka modyfikowane :| >

Do góry