reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Mam pytanko...
Tomi ma katar, mam masc majerankowa i kropelki homeopatyczne do nosa. Ale nigdzie nie pisze jak je podawac... czy mam mu je podac i odczekac troche, po czym oczyscic nosek, czy najpierw oczyscic, a potem je podac? Pomozecie?? :))

reklama
Dziewczyny wczoraj zauwazylam ze malej wyszedl 3 zabek- prawa gorna 2 (chyba 2). Malutka wyczuwalna kreseczka. Czy to normalne?? Po lewej stronie tez juz cos sie dzieje wiec to pewnie kwestia kilku dni.

To Julia leki i hop do lozka a Asie z dala od niej. Tak wiem, latwo powiedziec ciezko zrobic.

Ech...jakoś damy radę ....dziś i jutro A ma wolne więc nie jest tak źle, mała w dzień u teściowej, a od środy może dam Julię do babci. Ech :(

Dziewczyny wczoraj zauwazylam ze malej wyszedl 3 zabek- prawa gorna 2 (chyba 2). Malutka wyczuwalna kreseczka. Czy to normalne?? Po lewej stronie tez juz cos sie dzieje wiec to pewnie kwestia kilku dni.

Normalne :) Nie wsyztskie maluchy muszą iść książkowo. U dzieci mojej szwagierki, całej czwórki, najpierw wychodziły górne jedynki.

reklama
O 7.00 ?? Szybko u was zaczynaja przyjmowac. Ile czasu trwa ta goraczka i jaka jest wysoka?? Moze to 3-dniowka
rejestracja jest od 7.30, a lekarze przyjmuja od 8 tylko moja pediatra ma taki nawal pacjentow (od zawsze zreszta) i chyba tak sama z siebie przyjezdza wczesnie do pracy
no to w skrocie, osluchowo nic nie slychac uffffff
uszy ok uffffffff
tylko gardelko cytuje: "dosc mocno zawalone i zaczerwienione"
Dostał lekki antybiotyk, dalej czopki 125 na goraczke i ten nieszczesny Eurospal, ktorego ni jak maly nie chce przyjac, porzygal nam sie rano caly po nim :(((( no i oslonowe
kiedys go bral, a teraz koniec. Nie je nic :((((( tylko troche mleka
schudnie nam ten nasz maly okrąglinek

dziekuje za wszystkie cieple slowa i teraz jestem pelna optymizmu ze bedzie juz tylko lepiej

Julia wróciła ze szkoły z gorączką, bólem gardła i brzucha. MASAKRA, ciągły płacz. Teraz czekać na chorobę Joasi.
Mamusia nie kracz, nie kracz
duzo zdrowka dla Julki i do lekarza migusiem :(((( zaczely sie te chorubska

Do góry