reklama
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Trzymamy kciuki za Pawełka :-)
Czy któryś urwis jest tak jak Jasiek jeszcze szczerboliem. Bo my czekamy na zębola a tu nic fakt do buzi nie da sobie zajrzec ale narazie zeba brak.
Przerabialysmy to niedawno
Widac juz duzo w dzaslach, ale nie na zewnatrz, hehe.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kasiula i jak Pawełek ?? przyzyczai sie i ani sie nie obejrzysz i juz nie bedzie widac roznicy
D
dziunka24.
Gość
a my znow aparatujemy po miesiacu przerwy... czekalismy na nowe wkladki bo poprzednie piszczały cos... mały troche pobudzony i czuły na dzwieki pewnei bedzie marudny przez kilka dni itp
Przyzwyczai się, kciuczę mocno :-)
Trzymamy kciuki za Pawełka :-)
Czy któryś urwis jest tak jak Jasiek jeszcze szczerboliem. Bo my czekamy na zębola a tu nic fakt do buzi nie da sobie zajrzec ale narazie zeba brak.
My też bez zęboli:-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no troche rozdrazniony na dzwieki ... i co raz chwyta za nie wiec ciagle go obserwuje i reaguje szybko wrazie co ale jest ok myslalam ze gorzej ebdzie ... jeszcze tylko zeby nie zdejmowal boje sie ze wezmie i je zje ;/ ten Pan od aparatow mowil ze rodzice na plasterki przyklejają hahahaKasiula i jak Pawełek ?? przyzyczai sie i ani sie nie obejrzysz i juz nie bedzie widac roznicy
Ja też trzymam kciuki za Pawełka... choć nie wiem po co... przecież to taki zdolniacha, że ze wszystkim sobie poradzi
))
Dziewczyny, a ja mam oddac mocz małego do badania. Kupiłam te woreczki ale powiedzcie kiedy najlepiej je założyć, rano po kaszce bedzie dobrze?
Dziewczyny, a ja mam oddac mocz małego do badania. Kupiłam te woreczki ale powiedzcie kiedy najlepiej je założyć, rano po kaszce bedzie dobrze?
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
u mnie lekarka powiedziala ze trudno złapac dla takiego dziecka naczczo mocz ... ale lepiej go złapac po paru h od jedzenia niz bezposrednio po zjedzeniu moze nałoz jutro z samego rana jak wstanie ? moze złapiesz ja ostatnio to 3 worki zmarnowalam bo zle przykleiłam i nic nei zbierało sie a ostatni nakleiłam trzymalam i nogi pod wode w zlewie wsadzilanm :d siku murowane po chwiliJa też trzymam kciuki za Pawełka... choć nie wiem po co... przecież to taki zdolniacha, że ze wszystkim sobie poradzi))
u mnie lekarka powiedziala ze trudno złapac dla takiego dziecka naczczo mocz ... ale lepiej go złapac po paru h od jedzenia niz bezposrednio po zjedzeniu moze nałoz jutro z samego rana jak wstanie ? moze złapiesz ja ostatnio to 3 worki zmarnowalam bo zle przykleiłam i nic nei zbierało sie a ostatni nakleiłam trzymalam i nogi pod wode w zlewie wsadzilanm :d siku murowane po chwili![]()
O Ty cwaniaro... Tak go podeszłaś... hehe... dobry pomysł... czyli moczonko... :-)
niezly patent z tymi nogami..tez musze zebrac mocz w tym tyg to go wykorzystam hehe:-)u mnie lekarka powiedziala ze trudno złapac dla takiego dziecka naczczo mocz ... ale lepiej go złapac po paru h od jedzenia niz bezposrednio po zjedzeniu moze nałoz jutro z samego rana jak wstanie ? moze złapiesz ja ostatnio to 3 worki zmarnowalam bo zle przykleiłam i nic nei zbierało sie a ostatni nakleiłam trzymalam i nogi pod wode w zlewie wsadzilanm :d siku murowane po chwili![]()
reklama
agrafka80
Fanka BB :)
Dziewczyny, może się orientujecie bo ja od paru lat zawsze miałam z firmy pakiet w jakiejś prywatnej przychodni i nie obczajam się za bardzo w publicznej służbie zdrowia.
Czy w danej przychodni mogę pójść z dzieckiem do innego lekarza niż ten do którego dziecko jest przypisane?
A czy mogę iść w ogóle do innej przychodni?
Czy w danej przychodni mogę pójść z dzieckiem do innego lekarza niż ten do którego dziecko jest przypisane?
A czy mogę iść w ogóle do innej przychodni?
Podziel się: