reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Trzymamy kciuki za Pawełka :-)

Czy któryś urwis jest tak jak Jasiek jeszcze szczerboliem. Bo my czekamy na zębola a tu nic fakt do buzi nie da sobie zajrzec ale narazie zeba brak.

reklama

Czy któryś urwis jest tak jak Jasiek jeszcze szczerboliem. Bo my czekamy na zębola a tu nic fakt do buzi nie da sobie zajrzec ale narazie zeba brak.

Przerabialysmy to niedawno:) My tez bezzebne i jeszcze kilkoro innych dzieci, nie jestescie sami, nie martw sie:)
Widac juz duzo w dzaslach, ale nie na zewnatrz, hehe.

a my znow aparatujemy po miesiacu przerwy... czekalismy na nowe wkladki bo poprzednie piszczały cos... mały troche pobudzony i czuły na dzwieki pewnei bedzie marudny przez kilka dni itp

Przyzwyczai się, kciuczę mocno :-)

My też bez zęboli:-)

Kasiula i jak Pawełek ?? przyzyczai sie i ani sie nie obejrzysz i juz nie bedzie widac roznicy
no troche rozdrazniony na dzwieki ... i co raz chwyta za nie wiec ciagle go obserwuje i reaguje szybko wrazie co ale jest ok myslalam ze gorzej ebdzie ... jeszcze tylko zeby nie zdejmowal boje sie ze wezmie i je zje ;/ ten Pan od aparatow mowil ze rodzice na plasterki przyklejają hahaha

Ja też trzymam kciuki za Pawełka... choć nie wiem po co... przecież to taki zdolniacha, że ze wszystkim sobie poradzi :)))

Dziewczyny, a ja mam oddac mocz małego do badania. Kupiłam te woreczki ale powiedzcie kiedy najlepiej je założyć, rano po kaszce bedzie dobrze?

Ja też trzymam kciuki za Pawełka... choć nie wiem po co... przecież to taki zdolniacha, że ze wszystkim sobie poradzi :)))

Dziewczyny, a ja mam oddac mocz małego do badania. Kupiłam te woreczki ale powiedzcie kiedy najlepiej je założyć, rano po kaszce bedzie dobrze?
u mnie lekarka powiedziala ze trudno złapac dla takiego dziecka naczczo mocz ... ale lepiej go złapac po paru h od jedzenia niz bezposrednio po zjedzeniu moze nałoz jutro z samego rana jak wstanie ? moze złapiesz ja ostatnio to 3 worki zmarnowalam bo zle przykleiłam i nic nei zbierało sie a ostatni nakleiłam trzymalam i nogi pod wode w zlewie wsadzilanm :d siku murowane po chwili :D

u mnie lekarka powiedziala ze trudno złapac dla takiego dziecka naczczo mocz ... ale lepiej go złapac po paru h od jedzenia niz bezposrednio po zjedzeniu moze nałoz jutro z samego rana jak wstanie ? moze złapiesz ja ostatnio to 3 worki zmarnowalam bo zle przykleiłam i nic nei zbierało sie a ostatni nakleiłam trzymalam i nogi pod wode w zlewie wsadzilanm :d siku murowane po chwili :D

O Ty cwaniaro... Tak go podeszłaś... hehe... dobry pomysł... czyli moczonko... :-)

niezly patent z tymi nogami..tez musze zebrac mocz w tym tyg to go wykorzystam hehe:-)

reklama
Dziewczyny, może się orientujecie bo ja od paru lat zawsze miałam z firmy pakiet w jakiejś prywatnej przychodni i nie obczajam się za bardzo w publicznej służbie zdrowia.

Czy w danej przychodni mogę pójść z dzieckiem do innego lekarza niż ten do którego dziecko jest przypisane?
A czy mogę iść w ogóle do innej przychodni?

Do góry