reklama
E
etna36
Gość
Dziunka, wiem, że łatwo mówić, ale Mary ma rację. Jak byś chciała namiary na dobrego dermatologa z Gdańska, to mogę ci podać na prv.
ja mam jeszcze lepszego hihihihi
dziunka glowa do gory !!!!! trzymaj sie laska i badz dobrej mysli bo na pewno wszystko bedzie dobrze, zobaczysz zreszta we wtorek
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Wróciłam ze szpitala. Obejrzeli i ponieważ po maściach się nic nie zmieniło utwierdzili się w przekonaniu że to znamię.............
Sami nie wiedza pewnie, sprobowali tego, co sie leczy najczesciej, dali standardowo sterydy i jak nie ma poprawy to odpuszczaja. Najlepiej poradz sie jeszcze w innej poradni. I nie zadreczaj sie tak, moze jednak to nie znamie....
Spójrzcie co znalazłam - to jest dokładnie to co ma Joasia, z opisu :--
-
-
-(
...................Jestem załamana :-( W innym artykule znalazłam że to ma cechy łuszczycy, a brat A przecież ją ma![]()
Nie czytaj i sie nie nakrecaj, naogladasz sie zdjec i bedziesz zaraz wszystkie objawy znajdowac. A jesli brat A ma luszczyce, to nie znaczy, ze twoja mala bedzie miala. Bedzie dobrze, zobaczysz.
A u nas zalamka, przylecielismy do Polski a tu ospa wietrzna w rodzinie
AniaSm
Fanka BB :)
pocieszę cię że u mnie była podobna sytuacja ,z tym że na kilka dni przed moim wylotem z PL moja bratanica przyniosła z przedszkola ospe i też przez 3 tygodnie drżałam że Kuba się rozchoruje ale na szczęście nic mu nie jest i mam nadzieje że już nie będzieA u nas zalamka, przylecielismy do Polski a tu ospa wietrzna w rodzinieSynek meza brata akurat zachorowal, niefortunnie akurat teraz... maly odizolowany od nas, ale rodzice malego i tesciowie mieli z nim przeciez stycznosc wiec moga zarazac
nie mamy teraz juz wyjscia, musimy byc dobrej mysli, pozostaje mi tylko nadzieja, ze moje przeciwciala z mleka pomoga malej sie ustrzec przez ospa
najgorsze, ze bedzie wiadomo dopiero za 2-3 tyg. czy zachorowala, czy nie. Trzymajcie za nas kciuki.
Trzymamy mooocno, bardzo mocno. Super że karmisz piersią, jest wielka szansa że obejdzie się bez chorowaniaA u nas zalamka, przylecielismy do Polski a tu ospa wietrzna w rodzinieSynek meza brata akurat zachorowal, niefortunnie akurat teraz... maly odizolowany od nas, ale rodzice malego i tesciowie mieli z nim przeciez stycznosc wiec moga zarazac
nie mamy teraz juz wyjscia, musimy byc dobrej mysli, pozostaje mi tylko nadzieja, ze moje przeciwciala z mleka pomoga malej sie ustrzec przez ospa
najgorsze, ze bedzie wiadomo dopiero za 2-3 tyg. czy zachorowala, czy nie. Trzymajcie za nas kciuki.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
A u nas zalamka, przylecielismy do Polski a tu ospa wietrzna w rodzinieSynek meza brata akurat zachorowal, niefortunnie akurat teraz... maly odizolowany od nas, ale rodzice malego i tesciowie mieli z nim przeciez stycznosc wiec moga zarazac
U mojego meza wujka córka z przedszkola przyniosla ospe i mieli w domu 4 miesiecznego synka i tez zachorowal i jakos lekko przeszedl i juz ma ja za zoba
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
tak samo było u mojego brata sy przyniósł z przedszkola, a crka też jakoś miała 3-4msc i zachorrowała była cała w kropki.,.. fakt płakała bo swędziało ale już ma ospę z głowy;-)U mojego meza wujka córka z przedszkola przyniosla ospe i mieli w domu 4 miesiecznego synka i tez zachorowal i jakos lekko przeszedl i juz ma ja za zoba![]()
D
dziunka24.
Gość
Niekoniecznie :O Moja mama miala dwa razy :O
Niekoniecznie :O Moja mama miala dwa razy :O
Twoja mama miala pewnie połpasiec
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Tak tez słyszałam , ze ospe przechodzi sie raz , a potem ewentualnie polpasiec
Jak na razie miałam ospe tylko
Podziel się: