reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

u nas z marudzeniem podobnie czasem Mati sam nie wie czego chce... i też myslę że ząbki bo wszystko pcha do buzii i trze dziąsła....

reklama
Dziunka, wiem, że łatwo mówić, ale Mary ma rację. Jak byś chciała namiary na dobrego dermatologa z Gdańska, to mogę ci podać na prv.

ja mam jeszcze lepszego hihihihi

dziunka glowa do gory !!!!! trzymaj sie laska i badz dobrej mysli bo na pewno wszystko bedzie dobrze, zobaczysz zreszta we wtorek

Wróciłam ze szpitala. Obejrzeli i ponieważ po maściach się nic nie zmieniło utwierdzili się w przekonaniu że to znamię.............

Sami nie wiedza pewnie, sprobowali tego, co sie leczy najczesciej, dali standardowo sterydy i jak nie ma poprawy to odpuszczaja. Najlepiej poradz sie jeszcze w innej poradni. I nie zadreczaj sie tak, moze jednak to nie znamie....

Spójrzcie co znalazłam - to jest dokładnie to co ma Joasia, z opisu :-:)-:)-:)-:)-(
...................Jestem załamana :-( W innym artykule znalazłam że to ma cechy łuszczycy, a brat A przecież ją ma :(

Nie czytaj i sie nie nakrecaj, naogladasz sie zdjec i bedziesz zaraz wszystkie objawy znajdowac. A jesli brat A ma luszczyce, to nie znaczy, ze twoja mala bedzie miala. Bedzie dobrze, zobaczysz.

A u nas zalamka, przylecielismy do Polski a tu ospa wietrzna w rodzinie:( Synek meza brata akurat zachorowal, niefortunnie akurat teraz... maly odizolowany od nas, ale rodzice malego i tesciowie mieli z nim przeciez stycznosc wiec moga zarazac:( nie mamy teraz juz wyjscia, musimy byc dobrej mysli, pozostaje mi tylko nadzieja, ze moje przeciwciala z mleka pomoga malej sie ustrzec przez ospa:) najgorsze, ze bedzie wiadomo dopiero za 2-3 tyg. czy zachorowala, czy nie. Trzymajcie za nas kciuki.

A u nas zalamka, przylecielismy do Polski a tu ospa wietrzna w rodzinie:( Synek meza brata akurat zachorowal, niefortunnie akurat teraz... maly odizolowany od nas, ale rodzice malego i tesciowie mieli z nim przeciez stycznosc wiec moga zarazac:( nie mamy teraz juz wyjscia, musimy byc dobrej mysli, pozostaje mi tylko nadzieja, ze moje przeciwciala z mleka pomoga malej sie ustrzec przez ospa:) najgorsze, ze bedzie wiadomo dopiero za 2-3 tyg. czy zachorowala, czy nie. Trzymajcie za nas kciuki.
pocieszę cię że u mnie była podobna sytuacja ,z tym że na kilka dni przed moim wylotem z PL moja bratanica przyniosła z przedszkola ospe i też przez 3 tygodnie drżałam że Kuba się rozchoruje ale na szczęście nic mu nie jest i mam nadzieje że już nie będzie :)

Trzymamy mooocno, bardzo mocno. Super że karmisz piersią, jest wielka szansa że obejdzie się bez chorowania

U mojego meza wujka córka z przedszkola przyniosla ospe i mieli w domu 4 miesiecznego synka i tez zachorowal i jakos lekko przeszedl i juz ma ja za zoba :)

U mojego meza wujka córka z przedszkola przyniosla ospe i mieli w domu 4 miesiecznego synka i tez zachorowal i jakos lekko przeszedl i juz ma ja za zoba :)
tak samo było u mojego brata sy przyniósł z przedszkola, a crka też jakoś miała 3-4msc i zachorrowała była cała w kropki.,.. fakt płakała bo swędziało ale już ma ospę z głowy;-)

reklama
Do góry