reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Wszystko można :) Wiadomo, warto obserwować dziecko, ale jeśli poprzednie szczepienia znosiła dobrze i nic jej nie było to można jechać. Ale jeśli była marudna to może lepiej zostancie w domu, bo po co dodatkowo ją meczyć. My zachowujemy sie zawsze tak jakby szczepienia nie bylo ;-)

Ide jutro do dzieci zdrowych, bo to już przegięcie. Kropki zaczynają rozchodzić się już po klatce piersiowej, trwa to wszystko już trzeci tydzień!!! Nikt mi nie wmówi że to alergia bo w końcu wtedy jeszcze nic nie wprowadzałam a ja tez jadlam wszystko to samo. Spójrzcie same:
DSC07432.jpgDSC07437.jpgDSC07430.jpgDSC07429.jpgDSC07428.jpg

Na klatce zdjecia nie mam, bo nie udalo mi sie tego wychwycic, ale na drugiej fotce widac jak to odbija w strone klatki.

reklama
nie ma kataru, chodzi mi o samo wyjście po szczepionce

dziunka moja też ma coś takiego ale tylko wkoło szyji , mam maść na to bo lekarz powiedziął że to od ślinki i o potu bo jest tłuściutka....
al twoja ma na całym ciele to nie wiem ,

jak się dziunka dowiesz co to było... to daj mi znać... może mojej to samo a tu mi nic nie powiedzieli tylko wzięli to na domysł ze skoro wkopło szyji to od śliny,...

pamcia ja tez najpierw myslalam ze odparzenie, ale miejsce mi nie pasowalo bo na lopatce? I to idzie taki pas od lopatki do nadgarstka, w pewnym momencie poszla"odnoga" do klatki piersiowej...

Eee tam, to pewnie, ze mozna:) Jesli nie ma zadnych objawow, dziecko jest spokojne to nie ma przeciwwskazan, zachowujcie sie, jakby to byl normalny dzien:)
to super :-)
pamcia ja tez najpierw myslalam ze odparzenie, ale miejsce mi nie pasowalo bo na lopatce? I to idzie taki pas od lopatki do nadgarstka, w pewnym momencie poszla"odnoga" do klatki piersiowej...
ja ||Ci dam Pamcia....:wściekła/y::-p
no też właśie wiidzę ten pasek..
to wygląda jak obtarcie np od szwa jakiegoś ciuszka... no ale ciągnie się do ramienia to za długie... i nie od tej strony, zaraz zrobię małej zdjecie to ci pokaże jak ona ma

Dziunka, to wyglada jak uczulenie miejscowe, na cos przez dotyk a nie pokarm, bo taka smuga rowna... moze jakies szelki od fotelika, krzeselka, wozka? Najlepiej sie poradz lekarza.

ma taki trójkcik z przodu i to jest nie wiem czy takie jak u Ciebie o u mnie miniej widać ale ma taką suchą leko czerwoną skórę(na zdjciu nie wiemczemu wyszła bardziej czerwona) chropowtą lekko która wygląda jakby sie łuszczyła
jak ją smaruję kremem to zchodzi ale co z tego jak krem mogę użyć przez 3 dni potem 3 dni chociaż odtępu pomaga , ale jak na znów pośliniona to znów wychodzijej takie coś
a z tyłu ma tak miejscami place małe tego i pod tą skóą wczuwalne kroteczki

Załączniki

• DSC04359.jpg
    DSC04359.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC04358.jpg
    DSC04358.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry