reklama
D
dziunka24.
Gość
Tak, wyraznie czuc pod palcem. Najpierw myslalam ze odparzenie, ale cos mi miejsce nie gralo, bo na lopatce? A potem zaczelo rozchodzic sie i doszlo az do nadgarstka a teraz idzie w druga strone. Krostka na krostce, cienki pas o szerokości ok 1 cm...
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no i my po badaniu ... mały ma średni nie dosłuch .... bedziemy aparatowac mam mega doła i wogole ... ide sie ogarne i napisze wiecej
C
Cleo1981
Gość
Kasia jak po badaniach z Pawełkiem???
madziek
listopadówka 2009 :)
czy żelazo mogę podawać dziecku razem z mlekiem, bo wczoraj jak podawałam mu z łyżeczki to zaczął się krztusić i teraz się boję, a z butli z mlekiem przed snem byłoby mi wygodnie i dla niego bezpiecznie.
D
dziunka24.
Gość
A na żadnym ciuszku nie ma wstawki w podobnym miejscu? Może to alergia kontaktowa?
No nie wiem... Dziś poszła "odnoga" w stronę klatki piersiowej i kończy się między cycusiami Ale zajarzyłam że jakiś czas temu zamiast oliwki nivea zaczelam stosowac krem intensywnie nawilzajacy nivea - ale to by raczej na calym cialku uczulenie wyskoczylo?
no i my po badaniu ... mały ma średni nie dosłuch .... bedziemy aparatowac mam mega doła i wogole ... ide sie ogarne i napisze wiecej
Kasiu przykro mi nie wiem co powiedzieć...
Madziu poradz sie lekarza, bo z tego co wiem lekarstw nie powinno sie podawac z mlekiem, jak juz to tylko z woda. Ale moze zelazo mozna...
o matko:-( czyli co?
C
Cleo1981
Gość
w tym samym momemncie pisałyśmy...no i my po badaniu ... mały ma średni nie dosłuch .... bedziemy aparatowac mam mega doła i wogole ... ide sie ogarne i napisze wiecej
Kasia napisz więcej jak już bedziesz mogła...bo nawet nie wiem co napisać... smutaskowo się zrobiło:-(
reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
o matko:-( czyli co?
no a może się pomylili? przecież dzieci po urodzeniu mają słuch badany i pewnie wtedy nie mili do Pawełka zastrzeżeń, Kasia nie martw się, skonsultuj się jeszcze z jakimś dobrym laryngologiem, Ty będziesz spokojniejsza, a Pawełek będzie miał dobra opiekę lekarską. Dasz radę na pewno,bo mamy z listopada są dzielne i nie załamują rąk jak pojawia się jakaś przeciwność losu! Nie jeden facet chciałby mieć takie jaja jak my mamy. Jak będziesz mieć chwilę i siłę to pisz, co dokładnie powiedzieli, jesteśmy z Tobą nie płacz, bo na pewno jest jakieś rozwiązanie i wszystko dobrze się skończy.
Ja w najtrudniejszych chwilach byłam pewna, że będzie dobrze, bo musiało być dobrze i jest a łatwo nie było.
Podziel się: