reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

DZiewczyny, czy szczepicie swoje pociechy na pneumokoki?
Ja sie zastanawiam czy teraz czy jeszcze później....

Ja szczepię, ale dopiero jak Julia pójdzie do szkoły. Choć lekarka mówiła że powinnam jak najszybciej, bo Julia do przedszkola chodzi, a że wypisana więc myślę że spokojnie mogę poczekać z tym szczepieniem.

No i katar zrobił się taki lekko wodnisty i wypływa przez nosek, na razie przezroczysty. Asia już miała przez niego 3 pobudki, frida pomaga na chwilę :(

reklama
Próbowałam. To głowę do góry bierze i się chichra do mnie zamiast spać - myśli że bawić się może :D

Ach zapomniałam napisać.

Po rozszerzaniu diety nadal jest ulewanie. Po ryżu czy chrupkach na gesto po prostu. Nic juz nie kumam.

Ostatnia edycja:
reklama
Niedługo stanę się specjalistką od katarku. A więc - Euphorbium - to homeopatyk, Otribin Baby - to woda morska z witaminką B, Nasivin ale to można chyba tylko jakieś 3 dni stosować bo to spray obkurczający śluzówkę, Marimer, Sterimar - uwaga jest zwykły, jest też z miedzią Sterimar Cu on jest na infekcje wirusowe i bakteryjne, jest też Sterimar z czymś jeszcze jest na alergiczny katarek, Nivea Baby woda morska. No i Dziunka mleczko z cysiów!!!

Do góry