reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Alan odd paitki nie moze sie zalatwic...marchewka wychodzi po trochu dziasiaj,a ostatnio jadl w czwartek :/
I chyba 2 gorne jedynki beda sie niedlugo przebijac, bo sa tam takie okraglejsze dziaselka i jasniejsze...ale nie jestem na 100%pewna...chyba sobie wmawiam...

reklama
Hej. U Nas na szczęście wszystko dobrze Patryk zdrów.
Ząbek wyszedł ; ) także rodzice dumni każdemu się chwalą ;)

Gratulacje dla ząbkujących maluchów :)

tak jak maxwell kupiłam sylikonową szczoteczkę do czyszczenia ząbków , ale i masazu dziąseł . Bardzo nam to pomogło na ból przy wyzynaniu ząbków

Royanna a może podaj synkowi świeże jablko-moze kupka sie pojawi.

Czy któraś z mam ma zamiar szczepic przeciw ospie wietrznej?? Ja sie zastanawiam. Cena ok 180zl , mozna szczepic po 9 m-cu. Dzis ide na kontrole i zapytam jeszcze pediatry co o tym sadzi. Podobno szczepionka daje 100% bezpieczenstwa.

Poza tym mala czuje sie lepiej, jak na mój słuch to oskrzela sa czyste :-) No zobaczymy po kontroli.

Bananna ja tez polecam z canpola, kupiłam w hurtowni , ale tak jak dziewczyny pisza , sa i na allegro i w aptekach :)
Royanna jak kupka u małego?

Ilona ja cos wczoraj na ten temat czytałam i zastanawiam sie czy szczepić. Co o tym myslicie?

Zaraz sie wsciekne:angry::angry: zadzwoniła do mnie pani z poradni rehabilitacyjnej i powiedziała, ze zabiegi sa wstrzymane, wszelkie konsultacje tez, zapisy róniez. A wizyte mielismy miec za 3 tyg. Niestety nie dogadali sie z nfz i do konca roku nic sie nie da zrobic!!!!!!!!!11
Moze któras z Was zna jakies namiary na prywatnego rehabilitanta? chodzi mi o konsultacje , bo nic bardzo niepokojacego pani doktor nie zauwazyła . Nie wspomne juz ,ze na kardiologa czekamy do 6 lipca!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Banana - ja silikonową szczoteczkę do zębów kupiłam w Tesco, myślę, że w każdym hipermarkecie też dostaniesz.

Bananna ja tez polecam z canpola, kupiłam w hurtowni , ale tak jak dziewczyny pisza , sa i na allegro i w aptekach :)
Royanna jak kupka u małego?

Ilona ja cos wczoraj na ten temat czytałam i zastanawiam sie czy szczepić. Co o tym myslicie?

Zaraz sie wsciekne:angry::angry: zadzwoniła do mnie pani z poradni rehabilitacyjnej i powiedziała, ze zabiegi sa wstrzymane, wszelkie konsultacje tez, zapisy róniez. A wizyte mielismy miec za 3 tyg. Niestety nie dogadali sie z nfz i do konca roku nic sie nie da zrobic!!!!!!!!!11
Moze któras z Was zna jakies namiary na prywatnego rehabilitanta? chodzi mi o konsultacje , bo nic bardzo niepokojacego pani doktor nie zauwazyła . Nie wspomne juz ,ze na kardiologa czekamy do 6 lipca!!!!!!!!!!!

martolinka
Co prawda nie mam namiarów na prywatnego rehabilitanta (tym bardziej w okolicach Sopotu) ale myślę że spokojnie można w internecie poszukać a później opinie o nim sprawdzić na Największy ranking lekarzy - opinie, wyszukiwarka, mapa :tak: Ja już kilka razy w ten sposób działałam i jeszcze się nie zawiodłam.
Co do szczepienia na ospę wietrzną;
My idziemy torem standardowym w Ie (mniej więcej jak tor 6w1) w którym nie ma ospy wietrznej i myślę sobie że chyba nie będę szczepić bo właściwie dziecko przy ospie z regóły nie ma jakichś poważnych powikłań (dopiero w wieku dojrzałym) i uważam że to niepotrzebne obciążenie dla organizmu. :sorry2:

Banana - ja silikonową szczoteczkę do zębów kupiłam w Tesco, myślę, że w każdym hipermarkecie też dostaniesz.
O jakiej silikonowej szczoteczce mówicie? Takiej co jak maczuga wygląda do masowania dziąsełek czy już do mycia ząbków?

reklama
martolinka
Co prawda nie mam namiarów na prywatnego rehabilitanta (tym bardziej w okolicach Sopotu) ale myślę że spokojnie można w internecie poszukać a później opinie o nim sprawdzić na Największy ranking lekarzy - opinie, wyszukiwarka, mapa :tak: Ja już kilka razy w ten sposób działałam i jeszcze się nie zawiodłam.
O jakiej silikonowej szczoteczce mówicie? Takiej co jak maczuga wygląda do masowania dziąsełek czy już do mycia ząbków?
o takiej Pierwsza szczoteczka do zębów z etui =WYPUSTKI= (1035540601) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry