reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
DSCN4108..jpgDSCN4114..jpgDSCN4117..jpgDSCN4109..jpgDSCN4102..jpgDSCN4103..jpgDSCN4116..jpgDSCN4105..jpg
po wielu probach udalo mi sie cyknac fotke....mala jak tylko widziala aparat to chciala sie nim pobawic.....
katrenki
Poniżej zdjęcia Soni. Na tych rączkach i nóżkach jakoś tak światło padało (a może to tryb zdjecia) ze widać na fotkach dużo mniej niż jest w rzeczywistości. Na rączkach i nóżkach to bardzeij zmiany w fakturze skóy niż w kolorze, chociaz to tez tylko mniejsza różnica niz na buzi.

Zobacz załącznik 222793Zobacz załącznik 222794Zobacz załącznik 222796Zobacz załącznik 222797Zobacz załącznik 222798Zobacz załącznik 222799Zobacz załącznik 222800Zobacz załącznik 222801
katrenki
Poniżej zdjęcia Soni. Na tych rączkach i nóżkach jakoś tak światło padało (a może to tryb zdjecia) ze widać na fotkach dużo mniej niż jest w rzeczywistości. Na rączkach i nóżkach to bardzeij zmiany w fakturze skóy niż w kolorze, chociaz to tez tylko mniejsza różnica niz na buzi.
buzka wyglada dosc podobnie, natomiast na nozkach to moja ma takie koleczka bardziej, narazie odstawie jabluszko i zobacze czy to jakas roznice zrobi

zadzwonie dzis do tej przychodni usiebie i zobacze co z tym pediatra i umowie si do siebie do rzychodni i zobacze co mi lekarz powie, moze akurat cos rozsadnego, a prywtnie to jednak bedzie sporo kosztowalo, wiec najpierw sprobuje na nfz

Dziewczyny, wróciłam właśnie z małą z usg bioderek... Okazało się, że musimy szeroko pieluchować 20 godzin dziennie... Na poprzednim USG doktor powiedział, żeby pieluchować miesiąc i przyjść za 3 miesiące (czyli tak jak teraz). Czy ktoreś z Waszych Dzieciaczków też tak ma?

Ja swoją Natuśkę od 6 tygodnia pieluszkowałam szeroko przez 4 tygodnie. teraz lekarz przepisal frejke na 8 tygdni. 1.04 mamy wizyte i zobaczymy co dalej

reklama
My pielu****emy się odkąd mała skończyła 3 tygodnie. na ostatnim usg (11.02) już było z bioderkami dobrze, bo miałay pierwszy stopień (Ia), ale jeszcze mamy kontrolę 8.04 i pieluchowanie już możemy sobie darować, tylko mamy ćwiczenia wykonywać (rozkładać szeroko nóżki i "rowerek" robić) , ale przyznam szczerze, że mało z nią ćwiczę, bo ona za cholerkę nie da sobie tych nóżek zgiąć :D tylko na siłę je prostuje :D więc ja na siłę ich nie zginam

Do góry