asienka.k1
Fanka BB :)
Asieńka - u nas od trzech dni też Frejka w ruchu, niestety, podwichnięte lewe biodro grupa IIIa, ale to już widać było od urodzenia, że nie chciał mały odwodzić za bardzo bioderek. Pierwsze kontrolne usg było ok, ortopeda dał nam jeszcze 6 tygodni na "dokształcanie się stawu", ale teraz już kazał kupić tą poduszkę. Bałam się , ze malutki będzie przeżywał to koszmarnie. O dziwo bardzo szybko przywykł, pierwszy dzień nie naciągałam mu tych szelek na maksa, żeby się trochę przyzwyczaił. Był bardziej marudny, trochę się uspokajał na rękach. Smutno mi , że musi w tym chodzić, nie może fikać tymi nóżkami. Najgorzej wpakować go w tym na dwór w kombinezon, ale nosi sie go nawet lepiej w tym usztywnieniu.
Mam nadzieję, że za 6tyg. pozbędziemy się tego na dobre.
moja Natalka też po kilku dniach całkowicie się przyzwyczaiła, nie wiem jaką masz frejkę ja na swoją musiałam uszyć pokrowce na szelki aby nie wcinały się w szyjkę. Natalka w kombinezon z frejkąnie mieści się wcale

niewiem,czy znacie taki portal www.dziecko24.pl mozesz tam zadac pytanie i w ciagu godz pediatra ci odpisuje. tylkoze jak na razie czekam juz 4h a odpowiedzi brak
banAna wyślij pytanie jeszcze raz - jak nie odpisują w godzinę to znaczy, że gdzieś im umknęlo, ja nieraz korzystam i jak wyślę drugi raz to zazwyczaj w ciągu kilku minut w serwisie jest odpowiedź.:-)
a swoją droga przy wymiotach to chyba powinni podać paracetamol w czopkach