E
etna36
Gość
u nas kupki ostatnio 2x dziennie, w koncu, przez miesiac byly raz na tydzien i to po czopku, ale ulga. Zabkow u nas jeszcze nie ma ale niestety jeszcze kolki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musze powiedziec, ze jestem dumna z mojego dziecka bo inhalacje odbywaja sie bez problemu.....czasem t6lko troche sie wierci ale nie placze....ufffffffffffffff..........
PODEJRZENIE REFLUKSU PĘCHERZOWO-MOCZOWODOWEGO
Już jesteśmy po badaniu!! Lenka okropnie się nacierpiała ale na szczęście podejrzenia okazały się mylne. Córcia jest zdrowa... Cóż za okropne to było badanie... :-( Wkładali jej w cipcie cewnik, strasznie przy tym płakała - tak bardzo było mi jej szkoda. Następnie przeszliśmy na rentgen, tam przez ten cewnik wpuścili Lence do pęcherzyka moczowego kontrast by zobaczyć jak mocz zachowuje się podczas jego wydalania i kolejno robione było zdjęcie. Potem już tylko badania czy wszystko w porządku i wróciliśmy do domku. Pozdrawiam :-)
PODEJRZENIE REFLUKSU PĘCHERZOWO-MOCZOWODOWEGO
Już jesteśmy po badaniu!! Lenka okropnie się nacierpiała ale na szczęście podejrzenia okazały się mylne. Córcia jest zdrowa... Cóż za okropne to było badanie... :-( Wkładali jej w cipcie cewnik, strasznie przy tym płakała - tak bardzo było mi jej szkoda. Następnie przeszliśmy na rentgen, tam przez ten cewnik wpuścili Lence do pęcherzyka moczowego kontrast by zobaczyć jak mocz zachowuje się podczas jego wydalania i kolejno robione było zdjęcie. Potem już tylko badania czy wszystko w porządku i wróciliśmy do domku. Pozdrawiam :-)
a ja dzisiaj bylam na pobieraniu krwi ... i powiem ze jestem dumna z synka pobierali z palca i pisnal tylko przy wkłuciu a pozniej sie smial zdolniocha moj malutki nie to co matka panikara