Dziewczyny potrzebuje konsultacji!
Otoz opisze sytuacje od poczatku... 3 tygodnie temu moj Kacper zaczal strasznie wymiotowac ale tak chlustac wrecz.... bylam u lekarza i 2 razy w szpitalu i raz powiedzieli ze ma za duzo kwasow w zaladku a drugim razem ze to przeziebieniePrzepisali Gaviscon i Zantac ale srednio pomogly... no ale wymioty po 2 tyg same ustapily... bylo ich coraz mniej az w koncy wcale.Ale minal tydzien i znow powrocily...:-( Jest to straszne bo i Kacper sie meczy, my sie martwimy... Noi tak szukam przyczyny... juz myslalam ze to moze refluks, alergia na mleko mod (zmienialam 2 raz wiec odpada), alergia na laktoze... no ale dzisiaj mi przyszedl taki nowy pomysl ze moze to byc od ACTIMELI....Wlasnie jakos 3 -4 tyg temu zaczelam profilaktycznie pic (dla zdrowotnosci)1-2 actimele i jakos -z tego co pamietam - wtedy zaczely sie te wymioty. teraz nie kupywalam tydzien a bylam na zakupach 2 dni temu i kupilam i zaczelam pic i znow wymioty wrocily. Powiedzciemi czy mozliwe ze to to???? ja jestem zielona normalnie...czy actimel moze powodowac wymioyt?. Zaznacze ze karmie teraz piersia ale 3-4 razy na dobe. Reszta butla. Jak myslicie??????
a nie przekarmiasz go czasem? u mnie maly wymiotowal buzka i noskiem bo za duzo jedzonka mu wpychalam:-(, zaczelam regulowac jedzenie i juz nie wymiotuje