reklama
D
dziunka24.
Gość
Iza jesli chodzi o ta krew to moze ze trzy razy w pieluszce znalazlam. A cycuszki nie pamietam, ale nie dluzej niz dwa tygodnie A i jeszcze zapomnialam dopisac, ze rowniez normalne jest mleko ktore moze jej wyciekac z suteczkow.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katrenki
Fanka BB :)
WOW!!!!!!!!!!!!! NIE MIALAM POJECIA NAWET O JEDNEJ Z TYCH RZECZY!!!!!!!
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Czesc mamusie
Ja niestety, nie orientuje sie w temacie, moja mala nie miala tego problemu.
Chcialam tylko powiedziec, ze dobry watek, na pewno znajdziemy tu sporo porad
Pozdrawiam mamusie, mam nadzieje ze milo spedzacie czas ze swoimi bobaskami
Ja niestety, nie orientuje sie w temacie, moja mala nie miala tego problemu.
Chcialam tylko powiedziec, ze dobry watek, na pewno znajdziemy tu sporo porad
Pozdrawiam mamusie, mam nadzieje ze milo spedzacie czas ze swoimi bobaskami
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Klaudzia, KAMcia - a tu - można rozszerzyć temat wątku na np "wizyty u pediatry i szczepienia" ? Co WY na to?
hihi dobry pomysl mniej tematow bedzie zbednych a Iza chodzi i zmienia nazwy da sie napewno tylko niech ktoras przyjdzie spiochy dwa
hihi dobry pomysl mniej tematow bedzie zbednych a Iza chodzi i zmienia nazwy da sie napewno tylko niech ktoras przyjdzie spiochy dwa
coś muszę robić, jak siedzę z laktatorem przy cycu, bo Gaja raczy się wysypiać bez zbędnych przerw :-)
no i Klaudzia już jest od razu śpiochy.. dopiero parę minutek po 13
dziubasek08
Fanka BB :)
bo Izy silna strona to organizator ))
nie da się ukryć!
nie da się ukryć!
C
Cleo1981
Gość
I po wizycie położnej
Przesympatyczna kobieta, wszystkie dokumenty wypełniła, powiedziała kiedy na szczepienia gdzie i cbejrzała dzidziusia (wcześniej rece umyła), nie łaziła po domu i nie wypytywała o bzdety jakieś ( czasem się słyszy jakie to ciekawskie).Ma być za tydzień we wtorek.Jestem zadowolona i mile zaskoczona.
Przesympatyczna kobieta, wszystkie dokumenty wypełniła, powiedziała kiedy na szczepienia gdzie i cbejrzała dzidziusia (wcześniej rece umyła), nie łaziła po domu i nie wypytywała o bzdety jakieś ( czasem się słyszy jakie to ciekawskie).Ma być za tydzień we wtorek.Jestem zadowolona i mile zaskoczona.
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
I po wizycie położnej
to pierwsza wizyta poloznej?
Podziel się: