reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Iza jesli chodzi o ta krew to moze ze trzy razy w pieluszce znalazlam. A cycuszki nie pamietam, ale nie dluzej niz dwa tygodnie :tak: A i jeszcze zapomnialam dopisac, ze rowniez normalne jest mleko ktore moze jej wyciekac z suteczkow.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc mamusie:)
Ja niestety, nie orientuje sie w temacie, moja mala nie miala tego problemu.
Chcialam tylko powiedziec, ze dobry watek, na pewno znajdziemy tu sporo porad:)
Pozdrawiam mamusie, mam nadzieje ze milo spedzacie czas ze swoimi bobaskami:)

hihi dobry pomysl mniej tematow bedzie zbednych :) a Iza chodzi i zmienia nazwy ;) da sie napewno tylko niech ktoras przyjdzie :) spiochy dwa

coś muszę robić, jak siedzę z laktatorem przy cycu, bo Gaja raczy się wysypiać bez zbędnych przerw :eek: :-)
no i Klaudzia już jest :-D od razu śpiochy.. dopiero parę minutek po 13 :-D

I po wizycie położnej
Przesympatyczna kobieta, wszystkie dokumenty wypełniła, powiedziała kiedy na szczepienia gdzie i co_Obejrzała dzidziusia (wcześniej rece umyła), nie łaziła po domu i nie wypytywała o bzdety jakieś ( czasem się słyszy jakie to ciekawskie).Ma być za tydzień we wtorek.Jestem zadowolona i mile zaskoczona.

reklama
I po wizycie położnej
Przesympatyczna kobieta, wszystkie dokumenty wypełniła, powiedziała kiedy na szczepienia gdzie i co_Obejrzała dzidziusia (wcześniej rece umyła), nie łaziła po domu i nie wypytywała o bzdety jakieś ( czasem się słyszy jakie to ciekawskie).Ma być za tydzień we wtorek.Jestem zadowolona i mile zaskoczona.

to pierwsza wizyta poloznej?

Do góry