reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Może to zaoszczędzi krzyku u Vicuni przy podawaniu lekarstw.
Ja ja chciałam zakupić jak Dominika była malutka ale ze ładnie do dziś przyjmuje leki z łyżeczki lub strzykawki to nie zakupiłam.
Ja ja chciałam zakupić jak Dominika była malutka ale ze ładnie do dziś przyjmuje leki z łyżeczki lub strzykawki to nie zakupiłam.
Rybcia_21
priscilla tu nawet znalazłam tańszą tą buteleczkę,
Butelka do lekarstw nb199
ale zapytaj się jeszcze w aptece czy mają takie buteleczki do podawania lekarstw.
Butelka do lekarstw nb199
ale zapytaj się jeszcze w aptece czy mają takie buteleczki do podawania lekarstw.
Rybcia_21
Proszę bardzo Priscilla
Priscilla a lekarz wam nie kazal sie zglosic do szpitala jak mala dalej bedzie miala takie kupki? Jacie niechce straszyc ale to dla takiego dziecka jest niebezpieczne moze sie odwodnic. Z Maksem trafilismy na pogotowie w pierwszy dzien biegunki bo zauwazylam krew. I sie okazalo ze juz byl troche odwodniony.
Rybcia_21
U nas tak było z Dominiką jak w grudniu byliśmy u teściowej.
Dominika wymiotowała kilka razy i jak poszłam na drugi dzień rano do lekarza to Pani doktor mówiła aby niunia dużo piła bo też była już lekko odwodniona.
Dominika wymiotowała kilka razy i jak poszłam na drugi dzień rano do lekarza to Pani doktor mówiła aby niunia dużo piła bo też była już lekko odwodniona.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No i dziś Victor gorączki dostał,cały dzień marudny przysypia gdzie może i niedawno też go położyłam bo padał.Dałam czopka i będę w nocy pilnować temperatury.W sumie taką wysoką gorączke ma pierwszy raz.
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Sama nie wiem narazie dałam czopka i mały śpi ale jak w nocy dalej będzie gorączka to jutro pójdę do lekarza tak na wszelki wypadek.
Podziel się: