reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Wszystkim chorowitym dzieciaczkom dużo zdrówka życzymy z Dominiką
Priscilla
Fan(ka)
Ja juz wymiekam. W tym roku doslownie ciagle Viki jest chora. Ostatnio byla 3-dniowka, zapalenie gardla, nie minely 3 dni od konca kuracji i lekarz podejrzewa rotawirusy lub cos innego podobnego. Szlag mnie juz trafia - ja chce wakacji!!:-(
Priscilla
Fan(ka)
Idzia, zabij mnie, ale nie pamietam
Cos na zabobieganie odwodnieniu - smakuje jak soda i oczywiscie nie moge Wice tego wcisnac, i cos od biegunek.
Do tego ma jesc tlyko kleik i surowe jablko. Jutro dodajemy zupe jarzynowa z duza iloscia marchwii, pojutrze miesko. Mleka przez 3 dni niet.
Cos na zabobieganie odwodnieniu - smakuje jak soda i oczywiscie nie moge Wice tego wcisnac, i cos od biegunek.
Do tego ma jesc tlyko kleik i surowe jablko. Jutro dodajemy zupe jarzynowa z duza iloscia marchwii, pojutrze miesko. Mleka przez 3 dni niet.
na odwodnienie to pewnie gastrolit, a na kupki to jest mnostwo specyfikow ... ciekawe jak mala przezyje taka diete ... powodzenia ...
my dzisiaj tez idziemy z dziecmi do pediatry - z mala na przeglad bo dawno nie bylismy a z michalem do kontroli (bierze antybiotyk) bo tak jakos marnie wyglada ...
my dzisiaj tez idziemy z dziecmi do pediatry - z mala na przeglad bo dawno nie bylismy a z michalem do kontroli (bierze antybiotyk) bo tak jakos marnie wyglada ...
reklama
Priscilla
Fan(ka)
Dajemy Orsalit i Lacidofil. Do tego herbatke z suszonych jagod.
Dite nawet jakos znosi-kleik o dziwo ladnie je (myslalam, ze nie bedzie chciala samego, ale jest oki), ale z Orsalitem to masarka-nawet lyzeczki nie moge jej wcisnac a trzeba 200ml
Dite nawet jakos znosi-kleik o dziwo ladnie je (myslalam, ze nie bedzie chciala samego, ale jest oki), ale z Orsalitem to masarka-nawet lyzeczki nie moge jej wcisnac a trzeba 200ml
Podziel się: