reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Joaska caly czas tlumaczyc tlumaczyc i tlumaczyc, ona jeszcze jest mala i ciezko bedzie jej zrozumiec ze jej nie wolno samej bic, a ze musi sie bronic. Z czasem zajarzy, wiem to z doswiadczenia. Nawet sobie nie wyobrazasz jak Jagoda bedzie zadowolona jak sama cos wywalczy albo sie obroni. Do tej pory pamietam mine Maksa jak wywalczyl zabawke w piaskownicy ktora kolega chcial mu zabrac, ja sie nie wtracalam.Maks tylko spojrzal na mnie czy jakos zareaguje.

Zycze szybkiego miniecia ospy i zdrowka wszystkim
U nas byla goraczka ktora znikala i jak narazie zniknela znowu dziwne cholerstwo

Ospa u Maksa poszla w zapomnienie, teraz czekam czy u Mai sie wykluje. Majcik nareszcie przestala kaszlec w nocy, teraz tylko jak pobiega to ma kaszelek (to samo bylo rok temu i po testach tez nic nie wyszlo zobacze jak w tym roku przetrwamy wiosne).
Asiun a jak poszla sprawa z tym alergologiem, nie wiem czy pisalas czy ja przegapilam.

Chyba zapomniałam napisać:zawstydzona/y: Bo w sumie nie ma o czym:baffled:. Stwierdził, że to może być zła pielęgnacja skóry a nie alergia pokarmowa i przepisał jej maść do smarowania całego ciała na dwa tygodnie. Potem mam się znowu zgłosić:baffled:

Jeszcze nie wykupiłam maści, bo mama stwierdziła, że nia ma takiej potrzeby ale dziś ją przycisnęłam (miała mi przepisać receptę na mniejszą ilość) i od jutra zaczynam smarować. Ale szczerze wątpię, że to coś da. Od dzisiaj znowu ma czerwone rączki i się drapie. A ja nie daję jej nic z mlekiem ani nic nowego. Ręce mi już opadają:-(.

I miałam odczucie, że gość nie ma pomysłu, co z tym zrobić. Pytałam się o te testy dla maluszków to tylko się skrzywił:baffled:

reklama
U nas znow sie pojawiaja jakies czerwone kropki, a nie bierzemy juz od 3 tyg zelaza :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Maja zaczela ostatnio jadac bulki i az sie boje pomyslec ze moze to jest gluten :baffled::baffled::baffled:17 kwietnia mam wizyte u laryngologa-alergologa to zobaczymy co ona powie.
A ta masc masz robiona?

Do góry