reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

No tak - zgłupieć można. Ale ja ogólnie uważam, że z alergiami to można oszaleć od tego co mówią lekarze. Dopóki nie ma zrobionych testów (i to tych szczegółowych, procentowych), to poruszasz się po omacku.
Ty uważaj, bo jeszcze trochę i mały żarłok się w Indze obudzi.
Ewentualnie będziecie mieli krewetki na obiad codziennie ;p

reklama
mi nigdy nie wychodzi :)

Ale wracając do alergii. Napiszę do ciotki o te testy dla maluchów. Antos jeszcze nie ma roku, a miał zrobione. Trochę się naszukali, żeby znaleźć jakieś testy dla takich maluchów, po czym okazało się, że są robione na Śląsku.

Ale możliwe, że trochę to potrwa zanim odpisze.

Super, dzięki:tak:
Ja mam wizytę na 28 marca, więc może do tej pory uda Ci się coś dowiedzieć? Wtedy mogłabym o to wypytać - w sumie to IMiD więc powinni wiedzieć więcej i mieć większe możliwości niż lekarz w przychodni.

reklama
Coś o alergiach jest w ostatniej Polityce. No i pisali, że testy można robić i niemowlętom, ale nie są one tak miarodajne jak u dzieci starszych. No ale nie są wykluczone.

Do góry