reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

no i pamięć moja krótka:tak: zapomniałam zapytac sąsiadkę a ja widziałam:zawstydzona/y: ale przy najblizszej okazji na pewno to zrobię:tak:

reklama
Wiecie jakby ktora chciala ospy to zapraszamy do nas. :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie jestem uziemiona, porazka. Zawriuje normalnie, od rana juz sie tluka dwa bęcwały. Jakby szatan w nich wstapil. Majcik ostatnio ugrzyla Maks w brzuch i teraz mozna na jego klatce piersiowej liczyc jej zeby, cos jej odbilo i nagla go ugryzla.
Jakbym wiedziala ze to ospa (a tak sobie myslalm ze to moze byc, bo w przedszkolu od 3 miesiecy panowala) to bym jeszcze zostala u mamy.

Ah niech mama sobie od nas odpocznie bo ona tez cos chyba od dzieciakow zlapala bo zachrypnieta na calego :-):-):-)
Jak sobie nie poradze to sobie z kolezanka wypije na rozluznienie albo na basen wyciagne majcika jak jej katar minie :)

Woloszki współczuje ospy, mam nadzieje ze szybko minie i nie bedzie za bardzo swędziało.
Wszystkim dużo zdroweczka zyczymy!!!!

Nie wiem jak mam jej juz tłumaczyć ze nie wolno gryść

Ja tam mam inny problem - nie wiem, jak jej wytłumaczyć, że owszem - bić, gryźć, kopać... nie wolno, ale jak ja ktoś zaatakuje, to ma walić z całej siły :tak:

Kurczę - Jagoda dalej paskudnie kaszle. Czekam jeszcze, bo lekarka mówiła, że spokojnie 2 tygodnie ten kaszel się będzie utrzymywał. Ale męczy się Jagoda strasznie. A ja nie widzę poprawy. No i znowu wczoraj miała podwyższoną temperaturę.

reklama
Do góry