reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

CZesc dziewczyny u nas juz lepiej, Maja dzis podeszla do garnka z zupa i owlala jesc. Wiec wszystko wraca do normy. Maks juz tez nie wola ze go ucho boli i goraczki nie ma od 2 dni. Jutro kontrola i zobaczymy czy sie udalo wyleczyc uszko bez antybiotyku.
Joaska mam nadzieje ze to nie agina ale wlasnie wysoka goraczka jej towarzyszy. A co do zapachu ropy to ja nigdy u dzieciakow nie wyczuwalam przy anginie.
Zyczymy zdrowka dzieciakom. U babci okropna pogoda leje deszcz ale dzis zaliczylismy maly spacer mam nadzieje ze chociaz przestanie padac to bedziemy sobie spacerowac.

reklama
I Dominika jest już po kontroli
Nie ma żadnych zmian osłuchowych nadal mam jej podawać syrop prawoślazowy i kropelki do noska i neomecyne do noska.
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków

Lekarka stwierdziła, że "to straszne świństwo jest". Coś wirusowego, nie angina i szaleje w Oświęcimiu :(
Wysoka gorączka nawet do tygodnia, straszny kaszel suchy słyszalny aż od oskrzeli, szybko przechodzący w mokry. Tej flegmy może być tyle, że dzieci tym wymiotują :szok:
Najważniejsze to zbijać gorączkę, więc to robimy.

Joaska trzymajcie sie, walczcie z goraczka. U mnie Maks mial ostatnio te 39,2 i majaczyl ale to nie pierwszy raz, podobno ze mna tez tak bywalo.

U nas chyba apatyt wraca dzis poprosila o dokladke zupy, pozniej poszla spac i po 3 godz zjadla sloiczek z obiadkiem(mozemy jej jeszcze dawac ze wzgledu na miecho ktore tam jest i ona takie je). Po ok godz zjadla 1,5 kajzerki. NIe mowiac juz o jogurtach i chrupkach kukurydzianych. Na kolacje dopominala sie o zupe a garnek juz byl pusty, huraaaa chyba wracamy do normalnosci.

reklama
Do góry