reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Szopek, u nas kulka za uchem zeszła bardzo szybko. Był to powiększony węzełek po trzydniówce i jak poszłam na kontrolę po chorobie, to mówię, że ma taką kulkę za uchem, macam i nic tam prawie nie ma. Lekarz powiedział, że to normalne przy trzydniówce, nie pytałam czy przy innych chorobach też.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja w koncu 8 wrzesnia zaszczepilam Klaudie na MMR.Mam nadzieje ze tak jak w przypadku Vanesski nic sie dziac nie bedzie.TYle czasu zwlekalam,setki rozmow z roznymi osobami na ten temat i w koncu zmieklam.Kolejne szczepienie na 1,5 roku
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
dziewczyny malemu ropieja oczka tak jakby lzawily tylko taki zoltawy kolor ... osotnio mial katar wiec moze od kataru byc...
mam nadzieje ze to nic strasznego jutro chce jechac do lekarza ale przyjmuje tylko na dzieciach chorych i sie boje ze kurcze jak pojde tam to mi cos zlapie
mam nadzieje ze to nic strasznego jutro chce jechac do lekarza ale przyjmuje tylko na dzieciach chorych i sie boje ze kurcze jak pojde tam to mi cos zlapie
Madzia0111
kwiecień98lipec07maj08
Wiktoria mam to samo z Ritą, też mam nadzieję, że to od kataru( miała w zeszłym tygodniu) ja też się przestraszyłam bo Ritka miała zarośnięty kanalik łzowy i miała zabieg równo rok temu i boję się czy nie trzeba będzie powtarzać
Jutro idę szczepić cała trójkę i siebie na grypę, to od razu sie zapytam o te oczko.
Mam tez inny problem czy waszym dzieciom też "klikają" bioderka przy pzewijaniu, Ritce często jak rozchyli nóżki to słyszę kliknięcie, jestem zaniepokojona!!!!
Jutro idę szczepić cała trójkę i siebie na grypę, to od razu sie zapytam o te oczko.
Mam tez inny problem czy waszym dzieciom też "klikają" bioderka przy pzewijaniu, Ritce często jak rozchyli nóżki to słyszę kliknięcie, jestem zaniepokojona!!!!
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
od kataru rano mielismy powodz z nosa a z oczka juz nie ropieja wlasnie przeczytalam w internecie ze przy katarze jak zalega w zatokach to musi gdzie indziej pojsc jak nos zatkany czy jakos tak a jemu jak lzy cieklo non stop takie zółtawe katar z oczu ...boszzzz ale i tak ide do lekarza bo ma takie napuchniete oczka
Madzia0111
kwiecień98lipec07maj08
hej byłam dzis zaszczepić wszystkie dzieciaki i siebie przeciwko grypie, mam nadzieję, że poskutkuje. Filip troche płakał, Ritka bardzo, zuzia i mama wcale
Za 6 tyg. powtórka z maluchami o to pierwszy raz.
Czy Wy też szczepicie?
Za 6 tyg. powtórka z maluchami o to pierwszy raz.
Czy Wy też szczepicie?
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ja się zastanawiałam i szczerze mówiąć nie wiem, w listopadzie idziemy na bilans, więc może zaszczepię, chociaż nie wiem czy chcę
szopek
Mama Kniazia Burubara
he, he , sięgnęłam pamięcią kiedy przewijałam Miku tak, żeby rozchylać mu nóżki, żeby lezał, żeby sie wsłuchac czy cos pika, czy nie ma odparzeń. Wczoraj udało mu się dokładnie pupę obejrzeć cudem jakimś. Tak, to raczej jeden wielki cyrk, albo końcówka benny hilla ( czyli bieganie za nim).Mam tez inny problem czy waszym dzieciom też "klikają" bioderka przy pzewijaniu, Ritce często jak rozchyli nóżki to słyszę kliknięcie, jestem zaniepokojona!!!!
Jak wchodzi na krzesło to robi szpagat ( albo prawie albo pełny , kop z karata by mu wyszedł), nic mu nie klika wtedy. Chłopcy jednak z natury mają mniej kłopotów z bioderkami.
Ja nie szczepie nawet obowiązkowychCzy Wy też szczepicie?
Na grypę zaszczepiłam się raz i zachorowałam, bo szerzył się inny szczep niż ten ze szczepionki.
Wczoraj na spacerze Mikutkowi tak bardzo zmarzły nogi ( miał trampki), ze spodziewałam się oczywistej oczywistości w postaci przynajmniej kataru. Na szczęście nic mu. Z tym, ze on ma wiecznie zimne rączki i stópki, nawet w upały mu się zdazało.
Wasze też pociechy tak mają?
Moja mama oczywiście twierdzi, ze go za lekko ubieram, ale przecież kożucha mu nie włożę.
reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Szopek, Ty nie szczepisz na MMR, czy nie szczepiłaś na nic? Nie dostałaś żadnego pisma w związku z tym? Tak się pytam tylko z ciekawości, bo któraś dziewczyna kiedyś pisała, że niewiele się spóźniła i pismo dostała
Podziel się: