reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych dzieci/opieka nad maluszkami

reklama
moj tez wlasnie ma problem ze zlapaniem smoczka, musze mu go chwile przytrzymac i wtedy zalapuje, ale boje sie, ze nabierze zlych nawykow i bedzie potem zle ssal piers. chyba kupie te TT. ale chyba przez internet predzej dostane niz pojade do sklepu ich szukac.

dziewczyny jak nazywały sie te krople na kolki sprowadzane z niemiec ?
pamiętam Ze kiedyś któraś z was pisała..chyba Iwonka ale nie jestem pewna :/

jak któraś z was ma to poproszę o nazwę i info czy zakupione były w aptece czy w sklepie z ziołami ?
moje kropelki jadą już z Niemiec... tylko cholerna poczta strajkuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: miałam je mieć we wtorek a tu ani widu ani słychu

moje kropelki jadą już z Niemiec... tylko cholerna poczta strajkuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: miałam je mieć we wtorek a tu ani widu ani słychu

no niestety ;-) coś mi sie obiło o uszy :baffled:
a nasze krople juz zakupione i teraz czekam aż mama na weekend zjedzie do polski to mi je przywiezie ...uffff :-)

a teraz aplikuje małemu herbatkę z hipp koperkową od 1 tygodnia ...i jest lepiej :tak:

zamowilam sobie te smoczki, jutro bede miala, ale za kuriera zaplace prawie drugie tyle, bez sensu.
czy wy juz bylyscie w zusie o urlop macierzynski i w mopsie o becikowe?

magali- ja juz odebralam wszystko i z ubezpieczenia pieniadze i w mopsie i urzedu w sumie 3300 w mopsie jedynie chcieli nas zamordowac papierkowymi sprawami bo duzo zaswiadczen potrzeba...ale z mopsu ten zasilek jednorazowy ktory tez wynosi 1000zl jak becikowe przyznaja osoba ktorych dochod nie przekracza 504zl.. wiec ja sie zaczepilam..

Hej dziewczyny, mam pytanie. Wydaje mi sie, ze moja niunia prawa raczka rusza mniej, bardziej ja trzyma przy sobie, troche sie martwie, czy to moze byc to obnizone napiecie miesniowe??? A skad to sie bierze i czy tylko cwiczenia wystacza? Kontrole mamy dopiero w srode i nie wiem, czy isc z tym wczesniej...

reklama
magali- ja juz odebralam wszystko i z ubezpieczenia pieniadze i w mopsie i urzedu w sumie 3300 w mopsie jedynie chcieli nas zamordowac papierkowymi sprawami bo duzo zaswiadczen potrzeba...ale z mopsu ten zasilek jednorazowy ktory tez wynosi 1000zl jak becikowe przyznaja osoba ktorych dochod nie przekracza 504zl.. wiec ja sie zaczepilam..

ja z ubezpieczenia chyba nic nie dostane, z mopsu 1000 a z urzedu to co sie dostaje?

Do góry