moniaIcolinek
wrzesień 2007
dr Krystyna Tajchman.przyjmuje w polskiej klinice na Acton polecam bylam i milo bylam zaskoczona szczerze mowiac to nie bylam u takiego gina nawet w Polsce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a co myślicie o mleczku Hipp różowym?
Moja znajoma podaje takie swojej nuni i to mleczko dzidzi odpowiada.Pozatym ma bardzo ładny zapach prawdziwego mleczka ( bo te angielskie to jadą na kilometr)
No ijeszcze wazna rzecz ze to mleko jest w polsce i się mocno nad nim zastanawiam
Mały pije mleko z butelki a mimo to należy podawać wit D3. 1 kropla dziennie. Oprócz tego mały został zaszczepiony na żółtaczkę bo tego na wyspach nie zrobili a w Polsce to podstawowe szczepienie!!! Dostałąm broszurke odnosnie wprowadzania rózności w menu maluszka. możecie wyszukać wpisując w wyszukiwarce nowe zasady żywienia niemowląt bebiko. przykładowo groszek w angli podają od 5 miesiąca a w polsce zalecają po 7. Ja mam zaufanie do polskich lekarzy i tego się trzymam. mały czuje się dobrze tylko że ostatnio pojawiły się zielone kupki (nie wiem czy to mleko Aptamil czy jagody). Chciałabym podpytać lekarza ale tutaj jak zwykle powiedzą że wszystko ok. Aptamil to to samo co Bebilon w polsce. nawet opakowanie jest to samo. mam tylko problem nie wiem czy pół rocznemu maluszkowi podawac aptamil 1 czy 2. w tabelce żywienia na obu mlekach piszą to samo???