Malutka311 a próbowaliście może mleko sojowe? wydaje mi się , że SMA jest też sojowe, takie w zielonej puszce, albo może nutramigen, to mleczko jest tez tutaj dostępne, ale chyba na receptę i wtedy jest za darmo
reklama
Na opakowaniu wszystko pisze, ja robię tak, że na butelkach jest też taka dodatkowa miarka (nie wiem czy na wszystkich , ja stosuję aventu i tam jest ) , pisze fl OZ i na każdy jeden OZ wody wsypuję jedną łyżeczkę mleka ( ta która jest dołączona do mleka oczywiście ), mam nadzieje, ze rozumiesz o co mi chodzi , czyli jeżeli daję wody 7 Oz to wsypuję 7 łyzeczek mleka i tyle
mam nadzieje , że pomogłam i nie namieszałam za bardzo
mam nadzieje , że pomogłam i nie namieszałam za bardzo
O
olis
Gość
ja uzywalam aptamila i podawalam tak;lyzeczka czyli ta miarka ktora jest w mleku pelna lyzka-miarka daje 30ml. wiec jesli mleka podajemy 150ml. to lyzek musi byc 5
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny a co myślicie o mleczku Hipp różowym?
Moja znajoma podaje takie swojej nuni i to mleczko dzidzi odpowiada.Pozatym ma bardzo ładny zapach prawdziwego mleczka ( bo te angielskie to jadą na kilometr)
No ijeszcze wazna rzecz ze to mleko jest w polsce i się mocno nad nim zastanawiam
Moja znajoma podaje takie swojej nuni i to mleczko dzidzi odpowiada.Pozatym ma bardzo ładny zapach prawdziwego mleczka ( bo te angielskie to jadą na kilometr)
No ijeszcze wazna rzecz ze to mleko jest w polsce i się mocno nad nim zastanawiam
M
Marlene
Gość
Czy macie moze jakies namiary na polskiego ginekologa jesli tak to gdzie i jak mniej wiecej wyglada cennik.pozdrawiam
M
Marlene
Gość
Dziekuje bardzo :-)
reklama
tygrysek235
mama Dawidka
Gabids ja mojemu synkowi daje mleko HIPP z tym ze on juz ma niebieskie.na poczatku podawalam mu sma ale nie mogl zrobic kupki i przestawilam fgo na HIPP(na poczatek rozowe) i jest wszystko dobrze...polecam!
Podziel się: