Witam dziewczyny mam do was pare pytanek mam nadzieje pomozecie mi troszke bo ja zielona jestem w tyc sprawach. Nasz Michas ma 6 tyg je mleczko z butelki ( w cycach nie bylo za duzo i chyba ze stresu stracilam calkowicie pokarm po jakims tygodniu). maly dostaje cow&gate zwykle - starsznie bolal go brzuch, wyginal sie, prezyl, mial starszne gazy zaczelam podawac mu krople gripe water i troche pomaga ale nie w 100% kupilam mu wczoraj mleczko cow & gate ale comfort bo niby jest napisane ze na lepsze trawienie i co? maly dostal po nim takich gazow ze nawet krople nie pomogly polecialam do apteki po te zwykle!! probowalismy nawet poskie bebiko i tez bez zmian- widze ewidentnie ze ten brzusio go boli ehh szkdoa mi dziecka poprostu a oni tutaj na wszytsko mowia ze tak ma byc ze wporzadku itd ehh nie wiem jak mu pomoc
mnie ludzie strasza ze to mzoe byc skaza bialkowa, ale ja nie chce panikowac, a ja nawet nie wiem czy tutejsi lekarze widza wogole co to jest
aha i jak myslicie?? jade do Polski na ok 6tyg musze brac stad puszki z mlekiem cow & gate czy moge na czas pobytu w polsce zmienic mu mleko? a moze te mleko tez jest w Polsce wiecie cos o tym?
pozdrawiam
mnie ludzie strasza ze to mzoe byc skaza bialkowa, ale ja nie chce panikowac, a ja nawet nie wiem czy tutejsi lekarze widza wogole co to jest
aha i jak myslicie?? jade do Polski na ok 6tyg musze brac stad puszki z mlekiem cow & gate czy moge na czas pobytu w polsce zmienic mu mleko? a moze te mleko tez jest w Polsce wiecie cos o tym?
pozdrawiam