reklama
dagmar
Fanka BB :)
Dzięki.Trzymam kciuki !...a dobrze i tak bedzie
To USG naprawdę dużo dla mnie znaczy.
Stracha mam jak małe dziecko
G
Georgina
Gość
Słonko na pewno będzie dobrze, ale profilaktycznie trzymam kciuki)
grudnióweczka
Dagmar, i co z usg? Trzymamy kciuki dalej, ale pisz szybko zanim nam odpadną!
dagmar
dziewczynki właśnie wruciłam,
wyobraźcie sobie że mój mężuś obdzwonił z 15 ginekologów, żebym miała to usg.
Bo państwowo Pan doktor się nie pojawił. Czekałam 2 godziny tylko po to, żeby jechać z potem do domu.
Popłakałam się w samochodzie.
Nie ma tego złego...
Dostałam się prywatnie, wszystko ok. dzidzia zdrowa, krwiaka nie ma skrzepy się nie robią :-)
Tylko.... to jest 9 tydzień a nie 12!!!
No macica faktycznie wskazuje na 12 ale pęcherzyk i dzidziuś 9 tyg zero dni, hihi.
No i termin mi si ę na 31.12 przesunął. Jak by nie było zostaję z wami :-)
Całusy,
ufff.......cała w skowronkach :-)
wyobraźcie sobie że mój mężuś obdzwonił z 15 ginekologów, żebym miała to usg.
Bo państwowo Pan doktor się nie pojawił. Czekałam 2 godziny tylko po to, żeby jechać z potem do domu.
Popłakałam się w samochodzie.
Nie ma tego złego...
Dostałam się prywatnie, wszystko ok. dzidzia zdrowa, krwiaka nie ma skrzepy się nie robią :-)
Tylko.... to jest 9 tydzień a nie 12!!!
No macica faktycznie wskazuje na 12 ale pęcherzyk i dzidziuś 9 tyg zero dni, hihi.
No i termin mi si ę na 31.12 przesunął. Jak by nie było zostaję z wami :-)
Całusy,
ufff.......cała w skowronkach :-)
Dagmar dobrze że sie udało to usg zrobic, dzielny mąż
Nie przejmuj sie terminem usg, powinno sie liczyc termin z kalendarza ponieważ każdy dzidzius inny jest, większe, mniejsze, dlatego wg kalendarza mówi sie że normą są 2 tyg w przód lub w tył, a pzrez ten okres ciązy wiele sie jeszcze może zmienić. Najważneijsze ze wszystko ok, dzidzia zdrowa:-)
Nie przejmuj sie terminem usg, powinno sie liczyc termin z kalendarza ponieważ każdy dzidzius inny jest, większe, mniejsze, dlatego wg kalendarza mówi sie że normą są 2 tyg w przód lub w tył, a pzrez ten okres ciązy wiele sie jeszcze może zmienić. Najważneijsze ze wszystko ok, dzidzia zdrowa:-)
G
Georgina
Gość
Tak, najważniejsze, że dzidź jest zdrowy
Ja mam termin na 21.12, ale 8ego jak pojadę to pewnie znów mi się zmieni Oby tylko na wcześniejszą datę bo ja chcę już mieć bobaska w ramionach a ten czas się wlecze i wlecze
Ja mam termin na 21.12, ale 8ego jak pojadę to pewnie znów mi się zmieni Oby tylko na wcześniejszą datę bo ja chcę już mieć bobaska w ramionach a ten czas się wlecze i wlecze
Georgina
ja mam termin na 22.12...więc 1 dzień różnicy...
Ciekawe czy nasze maleństwa faktycznie pojawią się w ,,terminie".
Ja mam w piątek wizytę USG i już się doczekać nie mogę...Denerwuję się czy wszystko będzie OK.
Cały czas łykam Duphaston ale teraz już mniejszą dawkę: 2 x 1 i do tego No-Spa 2 x 1. Zobaczę co teraz powie moja gin , może No-Spę będziemy mogli już odstawić?
ja mam termin na 22.12...więc 1 dzień różnicy...
Ciekawe czy nasze maleństwa faktycznie pojawią się w ,,terminie".
Ja mam w piątek wizytę USG i już się doczekać nie mogę...Denerwuję się czy wszystko będzie OK.
Cały czas łykam Duphaston ale teraz już mniejszą dawkę: 2 x 1 i do tego No-Spa 2 x 1. Zobaczę co teraz powie moja gin , może No-Spę będziemy mogli już odstawić?
reklama
dagmar
Oj dzieczynki, nawet nie wiecie jaką ja ulgę poczułam.
Mój mąż jest normalnie super bochaterem.:-)
Ja poprostu byłam w stanie tylko siąść i płakać.
Nie wiem jak on to zrobił ale dość że znalazł lekarza, który jeszcze przyjmował to jakoś zdobył jego nr. komórki od jego żony, bo on daje tylko nr. domowy :-) i załatwił z nim wizytę na już.
jak ja się strasznie cieszę
Jestem taaaaaaaaka szczęśliwa !!!!!
Buziaczki
Mój mąż jest normalnie super bochaterem.:-)
Ja poprostu byłam w stanie tylko siąść i płakać.
Nie wiem jak on to zrobił ale dość że znalazł lekarza, który jeszcze przyjmował to jakoś zdobył jego nr. komórki od jego żony, bo on daje tylko nr. domowy :-) i załatwił z nim wizytę na już.
jak ja się strasznie cieszę
Jestem taaaaaaaaka szczęśliwa !!!!!
Buziaczki
Podziel się: