chudzielec
Zaciekawiona BB
jej, dziekuje za wszystkie rady, po kolei kazdej probuje rano, bylam u lekarza, ktory polecil laktuloze, zobaczymy jak nic nie zadziala kupie syropek dziekuje raz jeszcze :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byliśmy we wtorek na USG i lekarz stwierdził łozysko na przedniej ścianie zalecił ograniczenie aktywności ,unikanie dzwigania ,zaparć i współżycia .Czy któraś z Was też tak ma? Przy pierwszej córce miałam łożysko na tylnej ścianie i nie wiem co o tym myśleć.
Hejka, co wy myślicie o tych szczepianiach? Czy będziecie się w tym sezonie szczepiły? Dookoła trąbią o konieczności zrobienia sobie tych szczepień, a ja ma duże wątpliwości. Przeciw grypie zaszczepiłam się tylko raz w zyciu - kilka lat temu - nie ochroniłam się przed zachorowaniem, a potem nie szczepiłam się wogóle i jakoś udawało mi się poprzestać na niewielkich przeziębieniach.
A teraz kiedy mam jeszcze synka w sobie, wątpliwości co do potrzeby szczepienia mam coraz więcej... Nie wiem, czy jest sens narażać dziecko na - było, nie było - działanie wirusa - bo szczepionka nie jest niczym innym.
Zapytam oczywiście lekarza, ale i tak jestem ciekawa, co Wy o tym myślicie...